sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Viimeaikaista toimintaa


Muutama viikonloppu sitten oli työpoppoon pikkujoulut laivalla. Sattui mukavasti juuri kunnon myrskysää. Meikäläisellä kun tuppaa tulemaan helposti pahaolo bussin, auton ja lentokoneen lisäksi myös tottakai laivassa, niin oli aika hyvät olot kun päästiin avomerelle keinumaan. No onneksi laiva lähti Turusta ja oli se uudempi, joten keinuminen oli myrskyyn nähden aika vähäistä. Oli kyllä mukava reissu, vaikka rahaa paloi hieman liikaa näin opiskelijana ajatellen.


Koitin tehdä spagettibolognesea alusta asti itse (paitsi spagetit), tuli vaan ikävä kyllä pilpottua joukkoon omaan makuun liikaa chiliä. Mutta ihan hyvää siitä tuli. / Ollut aika mielenkiintoista pyöräillä kouluun kun maa ollut jäässä. Taidan jatkossa kävellä ennen kun sattuu mitään. / tuli askarteltua lumihiutaleita ikkunaan. / joku kouluunlähtönaama. 


Rento sunnuntai aamu, kahvi ja uusi Mondo (missä ei kyllä oikein ollut mitään kiinnostavaa) / tosi hyvä kouluruoka pitkästä aikaa! / Ollut ilmassa hieman koirakuumetta viime aikoina. Hmm...


On tullut katsottua pitkästä aikaa HIMYM:iä alusta. Tosin ei jaksettu kauhean pitkälle katsoa kun alkoi olemaan niin tuttuja jaksoja. / Tein riisipuuroa koska se on parasta puuroa. / Ihanaa kun tuli vähän lunta edes hetkeksi :)


Taas joku kouluun lähtö naama / Oli pakko napsasta koulumatkalla yksi kuva lumesta äkkiä ennen kun se sulaa pois / Koitin elävöittää Juridiikan muistiinpanoja ja jäi kyllä nämä asiat paremmin mieleen ( harmi ettei tentissä kysytty melkein mitään näistä :( ) / Käytiin koulukavereitten kanssa pupukahvilassa! Pitää tehdä siitä oma postaus kun saan aikaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)