keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Häämatkakohde

Nyt pääsen taas lempiaiheeseeni, eli matkailuun. Saatiin vihdoin varattua kaikki tarvittava häämatkaa ajatellen ja ajattelin samalla kertoa siitä hieman täälläkin. On nimittäin sellanen reissu tulossa, että oksat pois! On meidän pisin reissu ikinä ja myös todella kauas, nimittäin Havaijille.
Nyt kun sinne asti kerran ollaan lähdössä, niin siihen pitkien lentojen väliin oli helppo lisätä muutama kaupunki Jenkeistä. Päädyttiin sitten San Franciscoon ja New Yorkiin. Eli sinne mentäessä pysähdytään muutamaksi päiväksi (neljäksi) San Franciscoon ihastelemaan ja takaisin tullessa sitten pikavisiitti ihanaan Nykiin. Minä niin rakastuin siihen kaupunkiin, että ihan pakko oli päästä käymään siellä edes pikaisesti.

 (kuvat googlesta, enkä omista oikeuksia niihin)

Odotan kyllä todella paljon reissua. Ainoa juttu mikä vähän jännittää, on pitkät lennot. Minulla ei mitään lentopelkoa ole, mutta ahdistun silti helposti jos lento on pitkä ja kun tietää, ettei koneesta minnekään pääse. On ne lennot ihan mukavasti silti aina mennyt. Asia kun on vähän niin, että matkailusta en luovu, joten pakko vain on oppia pitkilläkin lennoilla olemaan.

Mutta ei enää kauaa kun lähdetään. Johan tässä on pitkä tauko ollutkin ja kova matkakuume takaraivossa. Ihanaa päästä taas reissuun näkemään uusia upeita paikkoja < 3

2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)