tiistai 3. toukokuuta 2016

Mietteitä

Ihanaa kun on yhtäkkiä tullut niin aurinkoista ja lämmintä. Tämä kevät on tuntunut jotenkin todella pitkältä ja koulujuttujen ja hääjärkkäilemisien yhdistäminen on ollut välillä aika haastavaa. Koulu siitä on ehkä hieman enemmän kärsinyt, mutta toisaalta olenpahan oppinut olemaan stressaamatta liikaa arvosanoista. Kaikki on mennyt silti ihan hyvin, eikä monikaan ole alle kolmosen mennyt. Silti kun vertaa tuohon loppuvuoteen niin olo on ollut kyllä koulun suhteen huomattavasti parempi.

Tuleva kesä tulee olemaan niin erilainen kun mikään aikaisempi. Odotan ihan hirmuisesti häitä, mutta mitä lähemmäs mennään, sitä enemmän alan toivomaan että se päivä jo olisi. Joten lyhyelläki ajalla olisi varmasti kauniit häät saanut järjestettyä, kun taas näin puolentoistavuoden suunnittelulla tuntuu, ettei se päivä tule ikinä. Joten puolensa ja puolensa. Mutta ihme ja kumma, aika stressittömänä olen pystynyt mieleni pitämään. Uskon että kaikki tulee menemään hyvin, kuhan on perusrunko kaikkeen valmiina. Mitään minuutti aikataulua en ala tekemään, vaan kyllä asioiden pitää antaa mennä myös omalla painollaan.


Pikkujuttuja on vieläkin tekemättä jonkin verran, kuten musiikit taustalle ja loppuiltaan kokoomatta. Muutamia askarteluja tekemättä. Istumajärjestys ja lopullinen ohjelmarunko tekemättä. Tässä pikkuhiljaa pitää ottaa muutama juttu aina viikolle, kunhan niin että mahdollisimman paljon (mielellään kaikki mitä psytyy) tulisi tehtyä tämän kuun aikana. Haluan että kesäkuu on stressitön ja kaikki olisi hoidettu siihen mennessä. Minulla on ikävä kyllä hieman niukasti töitä toukokuun lopulla, joten silloin ainakin kerkeää tekemään loputkin jutut loppuun asti.

Aika paljon rukseja siellä vain jo löytyy, onneksi! :) Auttaa kun listaa kaikki tärkeimmät asiat ylös, niin ei vahingossakaan unohda mitään pieniä juttujakaan. Yhdessä kohtaa iski pieni paniikki, että mitä kaikkea tässä oikein vielä pitää suunnitella. Asioiden listaaminen on auttanut todella paljon ja yhtäkkiä pystyykin ruksaamaan todella monta asiaa tehdyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)