maanantai 16. toukokuuta 2016

Sekalaisia kesäkuvia

Ajattelin tähän koota taas puhelinräpsyjä kuluneilta viikoilta. Järjestys on aika vapaa, en todellakaan muista tarkkoja ajankohtia enää. Päivää ennen polttareitani käytiin Sallan kanssa etsimässä hänelle mekkoa ja siinä tuli sitten minuakin huiputettua, etten arvaisi seuraavan päivän tapahtumia.


Sitten tuli käytyä koulukavereiden kanssa pikaisesti yksillä Sorsapuistossa koulun jälkeen. 


Mari-Annan kanssa tuli avattua terassikausi heti kun kelit antoi myöten.
Sitten piti lukea viimeisiin tentteihin. Matikka ei mennyt kovin hyvin, mutta toivottavasti sentään läpi meni. Ihmettelen kyllä jos tuolla panostuksella läpi menee, tuli nimittäin luettua ainoastaan edellisenä iltana koko päivä ja koko muu jakso meni vältellessä koko aihetta. No se selviää jossakin kohtaa sitten.


Mikään ei voita aamukahvia aurinkoisella parvekkeella < 3 No okei, kyllä joku voittaa, mutta on se kyllä ihana aloitus päivälle.


Sitten yksi aurinkoinen päivä käytiin istuskelemassa tutulla paikalla Kaukajärven rannassa ja haettiin terveellisiä ruokia mukaan evääksi < 3 Omnomnomnom1 kommentti:

  1. Hei! Selailin vanhoja postauksiasi, ja huomasin että olet käynyt Kyproksella! :-) Itse olen juuri parin viikon päästä suuntaamassa sinne. Ja mietin että kun olitte käyneet Larnacassa päiväreissulla niin tuli mieleen että mistä lähitte bussin kyytiin Ayia napassa ja missä jäitte pois Larnacassa? :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)