lauantai 19. syyskuuta 2015

Hääpostaukset - Ihana ebay

Wuhuuuu, ihania hääjuttuja tullut löydettyä eBayn kätköistä. Toimituksissakun kestää usein aika kauan, niin on hyvä olla ajoissa tilauksien kanssa. Okei, ei ehkä IHAN näin ajoissa tarvisi olla, mutta kunhan nyt tilailen kun innostusta piisaa :)

Yhdellä facebookin hääkirppiksellä oli myynnissä tälläinen ihana laukku, mutta juuri kun olin sitä ostamassa niin joku kerkesi ensin. Harmissani koitin etsiskellä toisilta kirppiksiltä samaa, turhaa. No ajattelin sitten piruuttani kokeilla eBaytä, josta on löytynyt niin paljon kaikkea muutakin. Ja jeee, siellähän niitä oli varmaan 8:lla eri myyjällä, mutta ei se mitään, minä valittin halvimman ja painoin osta nappia.
Tässä kävi vähän samoin kun sormukseni kanssa, koska minä en mikään koru enkä laukku ihminen ole, niin yleensä en niihin myöskään rakastu. Noh sormuukseeni - mitä siis edelleen Timanttisilta odotan, koska joutuivat minun minisormeeni erikseen valmistajalta tilaamaan tarpeeksi pienen - rakastuin ihan täysin ja nyt tähän laukkuun. Onneksi löytyi sellainen vielä ja edullisesti postikuluineen 15e


Samalla eBay ostosreissulla tuli ostettua nämä ihanat sukkanauhat, 6e paikkeilla taisi olla postikuluineen.
 Sitten Photobooth nurkkaukseemme taustaksi tämä.
 Ja vielä muutama Photobooth propsi.

Näiden lisäksi ostin vielä hääkakunkoristeen, mutta koska se on hieman erilainen niin en halua ennen häitä täällä paljastaa. Mutta sellaisia ostoksia. Pitää nyt ostaa kaikki "tarpeellinen" ennen kun opiskelijaköyhyys kunnolla iskee :( Onneksi voin tehdä vähän töitä koulun ohella.


1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)