perjantai 18. syyskuuta 2015

Mitä kuuluu juuri nyt

Ajattelin kirjoitella taas vähän ajankohtaisia kuulumisia, kun tänään olikin lyhyempi koulupäivä. Eilen oli ensimmäinen tentti ja meinasi vähän iskea stressi päälle siihen lukiessa, kun tietenkin oli 100 muuta asiaa samaan aikaan tehtävänä koulun eteen. Tuntuu kieltämättä hieman hankalalta asettua opiskelijan rooliin, tässä kun on vähän kaikkea mukavaa mietittävää kokoajan mikä meinaa viedä voiton. Kuten nyt lähinnä hääjärkkäilyt. Odotan kyllä vähän koska tämän kertainen hääinnostus vähän laantuu, että pystyisi enemmän keskittymään koulujuttuihin.

En ole vieläkään ihan varma onko tuo minun alani, mutta toivottavasti joku suuntautumisista alkaa tuntua omalta ja oppimismotivaatio kasvaa. Eiköhän se tästä, eihän tässä vielä olla koulussa oltukaan kuin reilu kuukausi. Onneksi luokka on huippu ja heti saanut kyllä hyviä ystäviä sieltä.

Mutta sitten muuta, viikonloppu suunnitelmissa on huomiselle vähän treffi-iltaa muruni kanssa ja sunnuntaina pitäisi mennä töihin tienaamaan vähän hääkassaan rahaa.

Otin tuollaisen valkoisen lyhdyn parvekkeen pöydälle. Eilen kelpasi saunan tauolla mennä partsille istuskelemaan kun ilta oli lämmin ja tunnelma mikä ihanin. 


Tullut muutaman kerran käytyä vähän pidemmillä kävely/hölkkäily lenkeillä. Yhtenä iltana käytiin pitkästä aikaa Pyynikillä ja satuttiin ihanaan aikaan paikalle kun aurinko oli juuri laskemassa.
 Poikkesin tänään pikaisesti Sammonkadun kirppiksellä koulun jälkeen. Tuli löydettyä yllättävän paljon juttuja 10e.
 Eilisillan Ikean reissusta tarttui matkaan myös muutama uusi juttu kotiin, kuten tämä ihana tyyny mitä olen himoinnut jo ties kuinka kauan.
Tuli myös ostettua yksi uusi kukka, moni vanhoista kukista alkaa olemaan aika huonossa hapessa. En käsitä mistä johtuu :(
 Sitten koulukirjoja. Huah. En tiedä miten tuntuu niin kovin vaikealta vain alkaa lukemaan. Helposti aika vierähtää mielummin koneella nettiä selaillen ja lykkään ja lykkään hommien tekemistä. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa lukemaan jo muutaman viikon päästä oleviin tentteihin. Tänään on tarkoitus olla ilta yksin, kun Teemulla on työkavereiden kanssa ohjelmaa, joten tänään myös alan lukemaan!
Muutama nopsaan räpsäisty naamakuva. Ei ole tullut otettua asukuviakaan piiiitkään aikaan, lähinnä siksi että on ollut niin kovasti kaikkea muuta. Eikä minulla kai mitään kummosta ole päällä ollutkaan :D
Niin kuin olen aikaisemminkin painottanut, pakollisten koulukirjojen lukemiselle keksin vaikka miten paljon korvaavaa tekemistä. Kuten melkein vuoden päästä häämöttävän häämatkan suunnittelua. Koska sitä on tärkeä juuri nyt alkaa miettimään, huoh.

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)