torstai 10. syyskuuta 2015

Paljon iloa arjessa

Pahoittelen heti alkuunsa surkeita puhelinkuvia, mutta kameraa vaan ei ole tullut kannettua mukana pitkään aikaan. Mutta ajattelin koota taas pienen kuulumispostauksen näihin matkapostauksien väliin.

Käytiin yhtenä iltana piruuttaan vähän kiertelemässä ja katsomassa mahdollisia hääkuvauspaikkoja. Yllättäen minun ideani. Yhtäkkiä minua vähän harmittaa ettei hääpaikkamme lähellä ole oikein yhtään peltoa, mutta pitää jotakin keksiä. Koska ajateltiin kuvat ottaa vasta vihkimisen jälkeen, niin olisi kiva ettei kuvauspaikka ole kaukana. Onneksi on vielä paaaaaljon aikaa.


Meillä oli lauantaina ystäviemme Matin ja Sallan ihanat kihlajaiset, joita siis mentiin suurella poppoolla juhlimaan. Oli aivan ihanat juhlat, ihania ihmisiä ja hyvää ruokaa, kiitos vielä järjestäjille! Kuvia en viitsi alkaa tänne laittamaan kun melkein joka kuvassa on taas tuttujen lisäksi joku tuntematon ja on aina vähän arveluttavaa laittaa kuvaa ilman lupaa. Joten tässä siis vain meikän juhla-asua :) 


Alkanut tosiaan ilmat jo vähän syksyistymään ja yksi aamu satoi niin rankasti, etten viitsinyt edes yrittää pyörällä kouluun. Kävelyksihän se sitten meni kun matka on aika lyhyt ja mitään järkevää bussireittiä ei koululle täältä mene. Odotan innolla talven pimeitä ja kylmiä pakkasaamuja, hyyrr.

Tässä muutama kuva koulun tiloista, missä meillä pienryhmissä työskennellään oman leikkifirman perustamisessa. 
Tykkäsin kovasti noista Excel-tunneista, ehkä taloushallinto onkin minun juttu. Paha sanoa vielä tässä kohtaa kun tietoa on aiheesta niin vähän, mutta ainakin numeroita oli hauska pyöritellä.
Eilen meillä oli sitten Tursajaiset. Tämä suuri opiskelijatapahtuma on siis kaikille Tamkissa aloittaville, joten isolla poppoolla lähdettiin koulun pihasta. Oli siinä sivullisilla katselemista. Heh. Meidän luokalla oli vähän tylsästi rokkiteema, mutta ei oikein keksitty mitään mihin ei mennyt paljoa rahaa.
Itse tapahtuma oli Pyynikillä, jossa oli paljon erilaisia rasteja sekä onneksi myös ruokakojut. Ihana aurinkoinen ja lämmin ilma houkutti kyllä paljon osallistujia paikalle. Kivaa oli!

Mutta kaiken kaikkiaan on kyllä aika hyvät fiilikset juuri nyt. Tämä runsaiden vapaiden määrä on ollut kyllä ihanaa, kerennyt paljon tekemään kaikkea. Koulussakaan ei ole vielä ollut kovin raskasta tai kauheasti läksyjä, joten vapaa-aika on ollut oikeasti vapaa-aikaa. Nyt lauantaina on tarkoitus mennä piipahtamaan töissäkin yhden vuoron verran, mutta muuten joudun työnkäynnin pitämään todella minimissä, kiitos Kelan. Suoraan sanottuna se ei silti kauheasti haittaa, sillä vaikka rahaa tarvitaan kovasti, niin voi miten ihanaa onkaan vapaat viikonloput < 3

Tuntuu että on pää ihan häähumussa kokoajan. Jos tuossa kesällä oli pieni tauko suunnittelusta, niin nyt kyllä uppoudun siihen täysin. Ehkä vähän liikaakin, mutta se on toisaalta ollut aina minun tyyli. Kun jostakin oikein innostun niin sitä tulee sitten mietittyä ja suunniteltua kokoajan. Kohta varmaan taas tulee pieni kyllästymisvaihe, siksi onkin hyvä että nyt alkaa olemaan todella moni asia selvillä myös koristusten suhteen. En vain oikein tiedä haluanko paljastaa kaikkea täällä sitten kuitenkaan, tätäkin moni läheiseni kumminkin lukee. Olisi kiva että näkevät sitten häissä.

Muuten ollaan jonkin verran keretty näkemään ystäviä, mikä on aina todella hyvä, koska se on aina mukavaa. Niin ja ainiin, varattiin rakkaan siskoni kanssa risteily lokakuulle syyslomalleni. En tainnut sitä vielä hehkuttaa vai hehkutinko? Kuitenkin, mennään vihdoin kahdestaan risteilemään, ei sitä ollakaan suunniteltu kun pari vuotta. Nyt sitten lähdetään ja varattiin oikein kylpylä käyntikin laivalle, on vähän enempi sitten vielä sellainen rentoutumisreissu.

Mutta sellaisia kuulumisia tähän väliin. Hyvää viikonloppua kaikille ihanille siellä ruudun toisella puolella!3 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)