maanantai 5. syyskuuta 2016

Kesää taaksepäin

Tämä kesä on mennyt poikkeuksellisesti, sillä jos ei lasketa häämatkalla räpsittyjä kuvia, niin ei ole kyllä tullut paljon kuvailtua. No okei, tuli loppupeleissä oltua aika pieni aika täällä nauttimassa Suomen kesästä, mutta kuitenkin. Jotakin kuvia oli toki puhelimeen kertynyt ja ajattelin niitä tähän vähän laitella.
Myös häistä on kokonaan laittamatta niitä kunnon kuvia tänne. Pitää sekin tehdä tässä lähiaikoina kun kerkiää. Joten älkää ihmetelkö jos hääpostauksia tulee vielä ensi kuussa, hups.Käyttiin Vammalassa anopin ja Eveliinan kanssa marjassa joskus häämatkan jälkeen. Tulipahan pakkanen täyteen mustikkaa ja vadelmaa, mitä ei olekaan tapahtunut varmaan ikinä.

Tuli käytyä Eveliinan kanssa Särkänniemessä. Oli tosi kivaa olla siellä oikeasti koko päivä ja melkein kaikki laitteetkin tuli koluttua. Mitä nyt meikäläinen ei mihinkään pyörivään pysty menemään!
Leena piti mahtavat juhlat valmistumisen johdosta. Oli ihanaa rentoa olemista, syömistä, ystäviä, koiria, pelailua ja saunomista. Täydellinen kesäpäivä siis.
Sitten tuli piipahdttua Chilifesteillä Matin ja Sallan kanssa.
Vaikka motskaroinnit on jääneet suhteellisen vähälle, niin silti ne muutamatkin lenkit mitä ollaan yhdessä keretty tekemään ovat olleet sen arvoisia, että tuli tuo motskari tänne Tampereelle tänä kesänä tuotua. Teemu on kerennyt vähän enemmän käymään keskenään, minulla kun sattui todella monta työviikonloppua putkeen ja sitten lyhyen lomani aikani tulin kipeäksi. Flunssaisena motskarin kyydissä oleminen ei ihan ole niin mukavaa.


1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)