maanantai 12. syyskuuta 2016

Vielä kerran - New York

Viimeistä viedään matkapostauksienkin osalta (jo oli aikakin). Taas jännästi vähän on jääneet näidenkin tekeminen heti kun koulu alkoi. Mutta siis, käytiin testaamassa monien kehumaa Shake Shackia. Tosi ihanalla paikalla ja meille sattui vielä ihana lämmin keli istuskella ja nautiskella ruokaa. Ilmassa oli vähän lähdön fiilistä. Muistan kuinka haikeana katselin noita maisemia ja koitin imeä New Yorkin henkeä viimeiseen saakka. Millään ei olisi halunnut vielä palata kotiin, koko reissu kun oli ollut niin huippu. Liikaa nähtävää ja liian vähän aikaa (ja rahaa).
Oli kyllä hyvä veto laittaa tämä Nyki tähän loman loppuun. Tuttu kohde oli silti sellainen, mitä molemmat kaivattiin näin pitkän reissun loppuun. Mutta vaikka etukäteen niin vähän pelättiin, niin reissu ei tuntunut yhtään raskaalta vaan joka paikassa tuli oltua riittävän kauan ja rentoutua kerkesi hyvin. Ihana reissu. Ihan paras.Tällä reissulla piti käydä ihastelemassa Manhattania Brooklynin puolelta pimeällä. Näköala oli ihan huikea. Heti kun metrosta pois päästiin ja hetki käppäiltiin, avautui tämä mahtava näkymä silmien edessä. Oli aika samaa fiilistä kun sillon kun käytiin pimeällä Empire State Buildingista ihastelemassa maisemia viime reissulla.
Sitten olikin kotiin lähdön aika. Tuo viimeinen lento tuntui menevän tosi nopeasti, eihän se ollut kuin viitisen tuntia Islantiin ja sen jälkeen vielä muutama tunti kotiin. Täytyy kyllä sanoa, että onneksi pääsin tällä reissulla eroon minua vaivanneesta pitkien lentojen pelosta. Ei pelota enää. Tuli sen verran pitkiä aikoja istuttua eri koneissa eikä ahdistanut! Jes. Sillä moni paikka missä haluaa käydä on juurikin pitkien lentomatkojen päässä.

Islanti näytti kauniilta. Pitää ehdottomasti joskus sinnekin piipahtaa.

1 kommentti:

  1. Ihania nuo öiset kuvat. Millä kameralla (ja putkella) kuvaat, että saat taltioitua öiset kuvat noin hyvin? Itellä on ihan hyvä kamera, mutta kaikista pimeistä kuvista tulee silti rakeisia, johtuu varmaan kittiputkesta ja siitä että asetukset on enemmän tai vähemmän vinksallaan, minkä vuoksi kyselenkin vähän mitä muut käyttää :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)