sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Takaisin punapääksi

Minulla on jo pitkään ollut kova halu tehdä jotakin uutta tukalleni ja värin vaihto tuntui hyvältä vaihtoehdolta piristämään ilmettä. Minulla oli joskus kirkkaan punainen tukka ja tykkäsin siitä silloin kovin, mutta koen ehkä että hieman lämpimämpi ja hillitympi sävy voisi olla enemmän se oma juttu.

Niinpä vedin sitten värinpoiston tummanruskeaan tukkaani hieman jännittäen, mitä tästä tulee. Odotin iltaan saakka, ennen kuin uskaltauduin laittamaan punaisen värin päähän. Kieltämättä vähän jänskätti noin vahvoilla aineilla pelata ilman kampaajan asiantuntemusta, mutta kun ei oikein ollut rahaa mennä kampaajalle tätä projektia suorittamaan. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen ja tukka kesti mielestäni tosi hyvin käsittelyn. Latvoja pitäisi vähän käydä pätkimässä, ne kun taisi eniten tästä kärsiä.

Tämä punainen väri on siis vielä vähän punaisempi kun näissä kuvissa, jostakin syystä vain kamerat ei oikein osaa tallentaa todellista sävyä vaan se näyttää tosi monissa kuvissa aina ihan ruskealta. Varsinkin puhelimen kamerasta tulee todella väärän sävystä. Mutta eipä tuo nyt niin haittaa, kunhan on sen sävyinen oikeasti kun halusinkin.

Jännä miten älyttömästi pienikin muutos tukassa voi piristää koko fiilistä. Tällä onkin sitten hyvä lähteä kohti syksyä.
2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)