keskiviikko 28. tammikuuta 2015

----------> Dublin


En voi ihan oikeasti uskoa todeksi, että saatiin viisi ystäväämme kanssamme Dubliniin maaliskuussa! Olen niin iloinen, sillä kyseinen kaupunki on aina kiinnostanut kovin ja olen aina ajatellut, että sinne pitää mennä ystävien kanssa. Hämyisät irkkubaarit, Magners tuopit ja tuo ihana kaupunki houkuttelee lomailemaan ja rentoutumaan hyvässä seurassa. Olen niin innoissani.

En olekaan suoraan sanottanu ennen tajunnut poppoolla reissaamisen etuja. Nimittäin majoituksen suhteen sai olla aika vaativa hinnan silti pysyessä hyvin alhaisena. Seitsemään henkeen kahdella makkarilla varustettu huoneisto Dublinin keskustassa ei ollut yhtään pahan hintainen. Eli yövytään tälläisessä paikassa kun Parnell Apartments.


Lennot Ryanairilla tottakai kun Tampereelta lähdetään. Lontooseen ensin ja siellä sitten omatoiminen koneen vaihdo Dublinin koneeseen. Kaupungissa keretään olemaan neljä kokonaista päivää plus matkapäivät, joten varmasti kerkiää näkemään tuota riittävästi kaupunkia. Reissu tulee maksamaan per naama hieman alle kolmesataa.

Ihana piristys tähän talveen. En malta odottaa, että millaista on reissata isolla poppoolla. Ihanan erilainen reissu tulossa.

Vinkkejä saa heitellä jos te rakkaat lukijat kyseisessä kaupungissa olette käyneet :) 

(kuvat on googlesta enkä omista oikeuksia niihin)

1 kommentti:

  1. Oi voi, kun niitä vinkkejä on niin miljoona ja vielä enemmän. Nopeiten kaikki Irlannin reissut selviää jos jaksaa kahlata nämä saman tagin alla olevat kaikki läpi: http://xlelamaa.blogspot.fi/search/label/Neliapilahumala

    Siellä on useamman reissun vinkit, muuallekin Irlantiin, mutta mitä pidemmäs kelaa sen vrmemmin se Dublin tulee vastaan.

    Upeaa reissua Kotiin, itsekin maaliskuussa <3

    P.S. Se on siellä Bulmers, ei Magners ;)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)