sunnuntai 18. tammikuuta 2015

I love my new camera

Puoli vuotta mietintää siinä meni, ennenkun mahtava tarjous pomppasi silmiini ja päätin repäistä! Vanha kamerani on siis vähän temppuillut pitkän aikaa, joten haaveena on ollut uusi kamera. Lisäksi malli (Nikonin D3100) on aina ollut aika vaatimaton ja astetta parempi kamera on jo kauan kiinnostanut. Kesällä jo vertailin eri kameroita ja päädyin ominaisuuksien ja hinta-laatu suhteen osalta Nikonin D5200.
Runko on melkein saman kokoinen kun minun vanha kamerani eli juuri sopiva laukkuun kannettavaksi tai minun käteeni käsiteltäväksi. Pikkusen tuli painoa lisää, mutta ei kovin paljoa.
Tällä sitten mennään varmasti monta monta seuraava vuotta. Harkitsin vähän jonkun vielä paremman hankkimista, mutta niiden koko ja paino alkaa olemaan siinä luokassa, että en jaksaisi kantaa enää mukana ja sitten tulisi käytettyä vähemmän. Hintakin pompsahti aika mukavasti tonnin kieppeille.

Kodinykkösessä nämä siis tarjouksessa 499€ mikä on mielestäni todella hyvä tarjous. Muistaakseni ainakin kesällä katselin että reippaasti yli 600€ maksoi, olisiko ollut jopa lähemmäs 700€. Siksi se ostamatta sillon jäikin.

1 kommentti:

  1. Onpa kyllä hyvä tarjous! Kannatti ehdottomasti hyödyntää :) Maksaa varmasti itsensä takaisin!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)