torstai 22. tammikuuta 2015

Uusia sisustusjuttuja

Tullut tässä pikkuhiljaa vähän tehtyä pieniä sisustushankintoja joita en ole viitsinyt yksitellen tänne kuvailla. Ajattelin nyt tehdä postauksen näistä jutuista ja samalla vähän näyttää meidän kotia täälläkin.

Olkkaria ekana siis. Matkakuvakollaasia seinällä on tullut vähän muokkailtua sillon tällön ja vähän olen harkinnut tuon korvaamista valokuvahyllyillä ja siihen asetella kollaasi. Homma olisi vain vähän liian suuri kun seinä on kumminkin kiviseinä eikä meillä iskuporakonetta löydy. Eikä ehkä vuokrakämppään viitti ihan hirveästi porailla kumminkaan. Taulut on kiinni 3M:n valokuvatarroilla mitkä on ihan loistavia!
Siinä minun rakas Eiffel-torni lamppu. Näin saman tyylisen joskus jossakin sisustus ohjelmassa ja oli pakko hankkia saman tyylinen. Sattumalta kodinykkösestä sellainen sitten löytyi. Kukka oikealla on oikea ihme että on kasvanut noin suureksi ja komeaksi, eikä kuollut niinkuin huonekasvini yleensä. Se varmaan tykkää kuivuudesta.
Rakastan Anno-sarjaa mitä myydään ainakin Kodinykkösissä ja Anttiloissa. Niin ihania kuvioita, kuoseja ja värejä.
 Tässä veilä ihana matkalaukkupöytäni < 3
Yksi idis kanssa mistä pidän kovin on tämä polaroidkuva kehys. Muokkasin siis ihan peruskuvista Polaroideja ilmaisella ohjelmalla ja sitten teetin niitä taulua varten. Vetelin vain rautalankaa naulojen ympärille ja pienillä pyykkipojilla kuvat kiinni. Tuossa ei ole siis lasia ollenkaan ja kehykset on löytynyt kirpparilta hirveän maalauksen kera, minkä siis hakkasin julmasti noista irti :D
Söpö Coffee Shop-kyltti löytyi Stokkan alesta joku päivä kun siellä pyörittiin Teemun lahjakorttia tuhlaamassa.
 Taulu on Jyskistä niinkuin taitaa myös tabletit olla.
Pöydän ja tuolit ostettiin kaverilta. Hauskasti löytyi ensiksi torilta ja huomasin heti että oli tutun keittiöstä kyseinen kuva ja ilmoitus. Soitettiin sitten heti ja käytiin samalla kahvilla ja otettiin pöytä mukaan. Hih. Tykkään tuosta todella paljon, edellinen vanha pirttipöytä alkoi jo kyllästyttää. Seinälle kehystin Muumilaakson kartan minkä kävin muumikaupasta ostamassa jo ennen joulua.

2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)