sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Matkalaukkupöytä

Olen ikuisuuden haaveillut pienestä matkailuun liittyvästä sisustusideasta, mihin törmäsin joskus kauan sitten jossakin sisustuslehdessä. Kirppareilla on osunut useinkin silmään vanhoja matkalaukkuja, mutta en ole jaksanut alkaa ideaa toteuttamaan, koska se on vaatinut sen verran monta laukkua. Kävin perjantaina Sammonkirppiksellä aikani kuluksi ja sieltä sitten löysin yhtäkkiä kolme vanhaa matkalaukkua eri pöydistä. Siitä sitten innostuin vihdoin toteuttamaan tämän idiksen. Kävin vielä muutamalla keskustan kirppiksellä ja Fidasta sitten löytyi yksi puuttava koko. Olen niin iloinen kun sain haaveen toteutettua ja siitä tuli vielä omasta mielestäni todella ihana. Hintaa tuolle kertyi 31€.


3 kommenttia:

  1. Ääks, miten ihana! Oon itsekin haaveillut tuon tyyppisestä pöydästä/säilytystilasta jo pitkään, mutta toistaiseksi en oo bongannut hyviä matkalaukkuja tuohon tarkoitukseen.... :/

    VastaaPoista
  2. IHANA <3 Itsekkin olen etisinyt noita matkalaukkuja mutta eteeni on tullut vain hintavia sellaisia :(

    VastaaPoista
  3. Tosi upea! Miten löysitki noin täydelliset laukut yhdellä kertaa! :D Ja edullisesti vielä. Uskon että sopii varsinki teidän kotiin hienosti, kun niin kovasti pidätte matkailusta. Täytyy alkaa taas itsekin pyöriä kirppareilla enemmän..

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)