tiistai 18. marraskuuta 2014

Siskokset kylpylässä

Viikko sitten keskiviikkona minulla oli arkivapaa ja pyysin siskoani tänne tylsää vapaatani piristämään. Meillä oli paljon yhteisiä suunnitelmia tälle päivää, lähinnä silti Edenin kylpylässä käynti ja tietenkin viettää ihanan rentouttava vapaapäivä siskosten kesken.

Oli aika lämmin ilma, joten nahkiksella ja villapaidalla tarkeni hyvin. Vähän tälläinen tumman puhuva asu tälle kertaa, mutta olen tykästynyt harmaaseen väriin jos sitä nyt väriksi edes voi kutsua. Joten tällä asulla on tullut mentyä useampi päivä.
Hihii < 3
Koskarissa käytiin kahvilla ensiksi, ettei heti tule nälkä kun kylpylään pääsee. Tuolla on hyvää kaakaota ja loistavat kolmioleivät, nam.
Sitten saavuttiin Nokian Edeniin, se on kyllä niin kiva kun on niin lähellä kotia ja kumminkin sen verran edullinen että raaskii käydä vähän useimminkin. Aina jotenkin piristävää rentoilua maata poreammeessa kaiken arjen kiireen keskellä.

Sitten päätettiin lopulla luppoajalla käydä tuossa uudessa Torni hotellissa. Kello oli niin paljon ja siskoni bussi lähti pienen ajan päästä, joten ei käyty kun piipahtamassa ylhäällä. Ihanat näköalat ja todella viihtyisä paikka, varmasti kesällä ihan parhaita terasseja. Ulkomaillakin tykkään aina käydä ihailemassa kaupunkia ylhäältä käsin.

1 kommentti:

  1. Ihana hemmottelu ja kauniit kuvat. Toi sun neulepusero on todella kaunis!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)