keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

15 Päivän haaste; 6/15

Taas tuli nukuttua vahingossa ihan liian pitkään! Aamu kuvana taas aamupalasta kuva.
 Asu, hiukset ja naama
 Oli hauska mennä bussilla keskustaan pitkästä aikaa.
 Päivän kuva hihiii
Suuntasin keskustassa Monitoimitalo 13:sta, jossa voi harrastaa edullisesti erilaisia juttuja (mm. askartelua, musiikkia.) Itse olen käynyt siellä lähinnä ompelemassa. Siellä saa ilmaista ohjausta - jopa minä joka en ole ommellut yläasteen jälkeen - ja maksaa pitää vain tarvikkeista mitä käyttää ja niistäkin todella edulliset hinnat. Ohjaajat ovat todella mukavia ja sinne on aina kiva mennä.
 Alkaa kohta olemaan valmis minun toppi-projektini jeee.
 Siellä on myös ihana kahvila, mistä kävin nappaamassa vähän evästä. Hmmm... tässä myös tärkeintä kuva :D Koska kahvi on tärkeää ja hyvää :D
 Ilta kuva.

4 kommenttia:

  1. Nämä haastejutut on kyllä kivaa luettavaa :) Hitsi olispa kiva itekkin päästä ompelemaan, mooonta hyvää ideaa päässä...toteutus vain puuttuu :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä missä asut, mutta voisi kuvitella että muuallakin on tuon tyyppisiä paikkoja. Jos taas asut Tampereella, niin tuonne voi mennä ompelemaan ihan alusta asti juttuja ilman että tarvii osata mitään entuudestaan :) Tosi kiva paikka.

      Poista
  2. Kiitos paljon tästä vinkistä, täytyy poiketa tuolla joskus! En oo tuommosesta montoimitalosta koskaan kuullukaan, kiva ku saa blogien kautta tietoon juttuja, joita ei muuten välttämättä koskaan huomais :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uskon että monikaan ei tuosta tiedä! On kyllä todella kiva kun on paikka missä on välineet harrastaa mitä haluaa :) ja sitten vielä se ohjaus!

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)