keskiviikko 27. elokuuta 2014

Syysreissu varattuna


Ihanaa odotusta tiedossa seuraavat 41 päivää, sillä 7.10 noustaan taas ilmaan ja suuntaamme kohti Espanjaa. Olen koko kesän miettinyt Barcelonan reissua kun Ryanair sinne kuitenkin lentää ja olisi niin ihanan helppo lähteä tästä Tampereelta, mutta kesällä oli sen verran paljon muuta rahan menoa, ettei oikein revennyt. Nyt sattui sopiva hetki varailla ja siellä pitäisi kelienkin puolesta olla ihan lämpöistä vielä verrattuna Suomeen ainakin.

Ihanaa ihanaa ihanaa! Minä niiiiiin rakastan reissaamista ja kaikkea mitä se pitää sisällään. Suunnittelua - varaamista - odottamista - reissu itsessään ja vielä jälkipuinti. Sen takia tuollaiset lyhyet minilomat ovat niin huippu irtiotto arjen keskeltä. Suosittelen kaikille lähtemään viikonloppu reissuille jonnekin. Ihan parasta.

Jos teiltä rakkaat lukijat sattuisi löytymään hyviä vinkkejä Barcelonaan, niin otan lämmöllä vastaan kaiken tiedon :) !

 (kuvat googlesta, en omista niihin mitään oikeuksia)

2 kommenttia:

  1. Kuinka kauan meinaatte olla reissussa? :) Ite oon vajaan parin viikon päästä lähdössä Turkkiin, ENSIMMÄISELLE ulkomaanmatkalle ikinä. Olisko jotain vinkkejä mitä kannattaa otta mukaan, mitä tarvii lentokoneessa, miten kannattaa pukeutua jos lähtömaassa on +10 astetta ja kohdemaassa +30 :D Niin ja mitä pitää muistaa ennen matkaa jne.. :) Jotain mitkä oot kokemuksen kautta saanu selville, mitä et ollut ennestään tajunnut ajatella. Olis kiva jos tästä olis vaikka ihan oma postauskin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kuulostaa aivan ihanalta reissusi. Nauti nyt täysin siemauksin siellä lämmöstä :) Joo kiva idea, voisin tehdä tässä lähipäivinä sellaisen postauksen :) Olisi kiva olla hyödyksi ! :)

      Ja reissussa ei olla kun kolme kokonaista päivää + matkapäivät. :) Eli tuollainen viikonloppureissu periaatteessa vain.

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)