maanantai 6. huhtikuuta 2015

Rentoilua maalla

Onpas ollut rentouttavat Pääsiäisen pyhät, vaikka on tullu tehtyä ja mentyä joka paikassa. Torstaina käytiin vähän Vammalassa Teemun isällä ja perjantaina oli Teemun mummon syntymäpäivä. Siinä sitten samalla tuli vähän hääuutisia päivitettyä sukulaisille ja muutenkin oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa. Muutaman viikon päästä on sitten minun mummoni 80-vuotisjuhlat, joten silloin sitten sama minun suvulleni.
Lauantai meni töissä ja illalla mentiin Teemun serkun luo iltaa viettämään, sillä oli hänen syntymäpäivänsä. Sunnuntaina lähdettiin taas Vammalan suuntaan ystävämme Leenan porukoiden luo maalle, siellä olikin ihan mahtavaa rentoutua poppoolla. Syötiin hyvin, käytiin vähän kävelemässä ja saunottiin kunnon ulkosaunassa järven rannalla. Tuli niin kesäfiilis ettei mitään järkeä ja kelikin oli hyvä.

 Meille oli siellä kaikki ruuat tehty valmiiksi. Pitäisi enemmän harrastaa tuota kavereiden kanssa syömistä, ihan siis vaikka kotona vain. Ei aina tarvitsisi ulos mennä sitä varten syömään.
 Leenan ponia käytiin vähän poppoolla kävelyttämässä, hih :)
Ihana ulkosauna < 3 Meillä tulee niin joskus olemaan kämppä missä on ulkosauna. Tai sitten ainakin pakko olla joku ihana mökki missä puusauna, koska tuo on jotenkin niiiiin rentouttavaa saunoa järven rannalla ihan rauhassa.
Minulla on kova Happy Joe-pullojen keruu menossa häitä varten, joten siksi nytkin oli ihan "pakko" yksi juoda.

Tultiin juuri katsomasta Fast&Furious 7 osa ja jäi kyllä tosi haikea fiilis. Spoiler varoitus kaikille ketkä eivät ole sitä vielä katsoneet. Minusta leffa oli yhtä hyvä kun edeltäjänsä, ehkä hieman parempikin. Olin todella iloinen ettei Paulin hahmoa tapettu siinä, mitä oikeasti pelkäsin, vaan hänen muistolleen oli tehty ihan mahtavan koskettava kohtaus elokuvan loppuun. Voin kyllä myöntää pillittäneeni varmaan kymmenen viimeistä minuuttia leffasta, jotenkin niin surullinen koko kohtaus.
Olen siis katsellut kaikki osat ja niistä aina tykännyt, mikä on siis vähän hassua koska en todellakaan mikään toimintaleffojen fani ole. Näissä on kuitenkin hahmot niin kiinnostavia ja ah niin hyvännäköisiä että kelpaa katsella. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)