tiistai 29. maaliskuuta 2016

Ensi kertaa Lumilaudalla

Tuli yhtäkkinen innostus kokeilla lumilautailua, vaikka en ikinä laskettelusta ole ennen innostunutkaan. Pari kertaa on tullut suksilla laskettua, mutta molemmat kerrat on päättyneet sen verran rajuun kaatumiseen, että on mennyt into edes kokeilla uudestaan.
Nyt kuitenkin tuli tarve testata lautaa ja onneksi Teemu löysi kotoansa vanhan lautansa, josta oli helppo lähteä liikkeelle. Käytiin Hervannan laskettelukeskuksessa, siellä kun sai ilmaiseksi mennä lastenrinteeseen testailemaan. Lastenrinne olikin oikein riittävä mäki minulle kokeiluun. Oli kyllä tosi kivaa vaikka aika jännää ja välillä vaikeaa. Meni silti mielestäni ihan hyvin ja pitää kyllä keretä vielä kokeilemaan ennen kun ilmat muuttuu täysin keväisiksi. Jos vaikka tänä keväänä oppisi perusteet niin voisi ensi talvena käydä oikein kunnolla laskemassa. Hissit kyllä kauhistuttaa kovin, en tiedä miten niiden kyydissä tulen laudan kanssa pysymään.


 Kyllä sitä jonkin verran tuli maassa könyttyä, mutta onneksi ei pahemmin sattunut.




 Löytyi tori.fi edullisesti tuo pinkki takki ja muut varusteet onkin sitten Teemun vanhoja.

Hauska kyllä välillä vähän haastaa itseään mukavuusalueen ulkopuolelle ja tehdä juttuja, mitkä ehkä hieman pelottaakin. Tuleepahan ainakin voittajafiilis jälkikäteen.

2 kommenttia:

  1. Minä tykkään myös laudasta paljon enemmän kuin suksista. Mies opetti vuosia sitten lautailemaan yksi talvi. Olihan se aluksi tottumattomalle hurjaa, mutta sain lopulta jotenkin jutun jujusta kiinni. Muita laskijoita pelkään kyllä edelleen, kun noita hurjapäitä tuntuu rinteissä riittävän. :D

    VastaaPoista
  2. Itseänikin houkuttaisi lautaa kokeilla, mutta en tiedä uskallanko ja kehtaako tässä vaiheessa enään nousta laudalle ensimmäistä kertaa..!
    https://romua-mallisto.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)