keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Uusi pieni perheenjäsen

Nonii, nyt on aika paljastaa se pikkuinen yllätys mitä tälle viikolle oli luvassa... elikkäs muutaman päivän harkittuamme, hankimme yhdessä Teemun kanssa pikkuruisen, pullean Hamsterin ^^ Minulla ei ole ikinä ollut jyrsijää, eikä lemmikkiäkään enää muutamaan vuoteen. Kissani muutti siskoni luokse kun itse muutin niin pikkuiseen yksiöön ettei se siellä olisi viihtynyt.

Hamsterimme on kääpiöhamsteri talvikko lajiltaan ja syötävän suloinen pikkunen pallero. Se on tyttö ja vasta reilun kahden kuukauden ikäinen. Nimeksi ajateltiin Sipsiä kun se on niin pullea :) Saapi nähdä jääkö se sen nimeksi vai tuleeko joku toinen nimi mieleen.

Oli ihana sisustaa sen terraario (löysin 30e tori.fi) juoksupyörällä, pikkuruisella mökillä, vessalla, juomapullolla, ruokakipolla ja kaikenlaisilla viihdykkeillä. Olen jo kehitellyt sille erilliseen pahvilaatikkoon pienen hupimaailman, missä se saa rauhassa temmeltää häkin ulkopuolella. Lisäksi tarkoitus olisi hankkia sellainen ihana pallo, minkä sisällä se voi päästää menemään pitkin kämppää.


Hihii, siellä se nyt terraariossaan nukkua posottaa toista tuntia mökissään. On vielä niin pikkanen että tarvitsee paljon unta. Tänään jo hieman kädessä pidin sitä ja nostin häkistä pois. Pitää kesytellä kuulemma mahdollisimman pian kun hamsteri on kotiutunut, ettei siitä tule arka. Toivottavasti kesyyntyisi helposti :)

Asiasta kymmenenteen, meni kyllä NIIN hermo tähän bloggeriin. Se on jo hetken valittanut tuota kuva tilan loppumista mutta ennen se on normikuvakoolla olevia kuvia antanut silti ladata... noh, nyt se yhtäkkiä sanoi että ei anna ladata mitään. Oli pakko siis tehdä uusi käyttäjä, liittää tähän blogiin ja nyt toivon mukaan on hetkeksi tallennus tilaa :) Oli vaivalloista!

9 kommenttia:

  1. Voi ei kun se on niin lutunen että sitä haluaisi kunnola rutistaa! <3 Mutta ei kuitenkaan voi ettei raukka tukehdu. Aivan hiton suloinen ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ihana kommentti :) Hihii, on kyllä ihana pikkainen pallero <3

      Poista
  2. Sulla on mukava blogi, mutta voi vitsi et mulle pistää silmään aina nuo kirjoitusvirheet. En tietenkään itsekään ole täydellinen ja teen varmasti kirjoitusvirheitä, mutta tekstiä, jossa olisi vähemmän yhdyssanavirheitä olisi kivempi lukea. Ei sillä, että blogimaailmassa tekstin tulisikaan olla ihan kirjakielen mukaista, mutta kuitenkin. :)

    Uskon, että sinäkin saisit sellaista aikaiseksi jos skarppaisit - ei siihen äidinkielen Laudatureja tarvita. :) PS. JyrsiJä, ja eläinrodutkin muuten kirjoitetaan pienellä. Mutta tykkään tosissaan blogistasi, tämän ei ole tarkoitus olla vain vineämistä. Erityisesti matkapostaukset oli ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kirjoittaa omalla murteellani ja tyylilläni, joten pelkkää kirjakieltä en halua kirjoittaa. Yhdyssanoissa sun muissa kirjotusvirheissä voisin varmasti parantaa, helposti tulee vain kirjoitettua hieman nopsaa tekstit enkä aina muista oikolukea niitä.
      Kiitos kommentista, koitan toki parantaa tapani. :)

      Poista
  3. Huh, tulipas sieltä negatiivista palautetta. Aika outoa, että joku jaksaa tollasista asioista huomautella niinkuin ne olis jotain hirveen tärkeitä juttuja. Jokainen tehdään oman tyylimme mukaisesti ja on tosi hienoa, että pidät tämmöstä blogia ja annat ihmisille kauniita kuvia ja ihania tekstejäsi. Jos se noin paljon jotakuta häiritsee, kehoittaisin lopettamaan koko blogin lukemisen.

    VastaaPoista
  4. Tottakai jotakin voi tuo kirjoitusvirheiden määrä haittaa, eikä siinä mitään. Voin kyllä myöntää ettei aina tule pilkun tarkasti katsottua kaikkea mitä tulee kirjoitettua :) Kiitos kuitenkin piristävästä kommentistasi :) Ihanaa että jotkut tykkäävät lukea, vaikka omaksi ilokseni enimmäkseen tätä teen :)

    VastaaPoista
  5. Ihana palleroinen, täytyy tulla tekemään tuttavuutta sen kanssa joku päivä ;):)!

    VastaaPoista
  6. Mää löysin tuollaisen kerran pihatieltäni. En löytänyt omistajaa, joten pidin sen itse.

    http://teppo.tv/valokuvia/hamsteri.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=AO3h1-yVA94

    VastaaPoista
  7. Melkein vuoden ehti elää :'( R.I.P :'(

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)