sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kevätsäässä

Pyynikin näkötornilla on kyllä maailman parhaat munkit. Ei kyllä ole voittanutta vielä löytynyt. Käytiin yksi kaunis sunnuntaipäivä siellä pitkästä aikaa kävelemässä ja sitten tottakai munkit nauttimassa. Se on kyllä kaunista seutua muutenkin. Tuolloin kun käytiin, niin oli hieman jäätäkin maassa vielä. Nyt varmaan kaikki jo sulanut.







Mitäs sitten vielä on tullut tehtyä. Niin olen ollut myös ihan hirveästi kipeänä. Ensin oli influenssa, sitten iski norovirus ja sitten taas flunssa. En nyt ihan tarkkaan muista koska, mutta ei siitä vielä montaa viikkoa ole kun viimeisimmästä parantui. On kyllä ollut vastustuskyky aika heikoilla. Noh, nyt toivon että taudit alkaa olemaan sairasteltu ja voisin taas keskittyä liikkumiseen. On vähän meinaan meinannut romuttua koko kesäkuntohaave kun ei oikein kipeenä saa reenailla. Katsotaan mihin kuntoon sitä itsensä kerkeää saamaan, mutta yritän ainakin.

Joku päivä karattiin Teemun kanssa Sorsapuistoon kahville kesken työ- ja koulupäivän. Oli niin upea ilma ja hyvä sauma lähteä, niin pakkohan se oli käyttää. Kivoja pieniä piristyksiä päivään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)