sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Moottoripyöräilyretki ilta-auringossa


Huh huh, olipahan viikko. Nimittäin ihan hirveä sellainen. Olin joka päivä töissä 12-20 ja eilenkin vielä puoli seiskaan. En ole yhtään kerennyt nauttimaan ihanista ensimmäisistä helteistä. Harmitti kyllä kovin joka päivä lähteä töihin, varsinkin kun ensi viikoksi on sitten luvattu sadetta. Kun minulla on aamuvuoroa. Aina ei mene ihan niin kuin haluaisi asiat, mutta toivottavasti ihanista keleistä kerkeisi vielä tässä kesän mittaan nauttimaan :)

Päätettiin eilen kahdeksan maissa lähteä vielä ajelemaan pieni lenkki pyörällä, saisi edes hieman nauttia auringosta. Ei sitä illalla enää niin lämmin tietenkään ollut, mutta pysähdyttiin hetkeksi rannalle jonnekin päin Hatanpäätä....

 muru<3

Oli todella kiva ilta. Välillä on niitä päiviä kun ei ole niin mukavaa pyöräillä pitkää lenkkiä, jos on vaikka kylmä tai selkä puutuu. Mutta sitten on niitä kertoja (joita on huomattavasti enempi) että on ihan mahtavaa, juuri sopivasti vaatetta, aurinko paistaa, kaikki kiihdytykset tuntuvat ihanasti vatsanpohjassa ja olo on vain mahtava. Nyt oli juuri sellainen.

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloisia ootte noissa yhteiskuvissa <3 Tosi ihanasti oot taas kuvannu kaikkea, kuten vettä ja auringonlaskun. Vautsi!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)