perjantai 15. kesäkuuta 2012

Sisko shoppailu seurana

Tänään on ollut todella kiva päivä, tosin nyt on aikalailla poikki. Olin ensin aamuvuoron töissä ja sitten pyysin rakkaan siskoni käymään Tampereella seurakseni shoppailemaan. Tänään oli palkkapäivä, ja oli virkistävää käydä välillä katselemassa kauppojen tarjontaa, kirpputorien sijaan. Muutamia kivoja juttuja löytyikin, nyt voikin sitten jatkaa kirppushoppailua seuraavan vuoden :D Minä nimittäin en usein osta vaatteita uusina. Välillä se on kyllä virkistävää, vaikka hinta taso onkin yllätys yllätys aikalailla eri.

Siskokset :)
Ihana, maailman paras siskoni <3

Löysin kirpulta joku päivä tuollaisen ihanan valkoisen paidan, tykkään todella paljon tuosta selän kuvioista ja olkapään aukoista. Harmi vain että paita laskeutuu hieman hassusta ja liian pitkästi, vaikka kangas onkin erittäin kevyttä. Pitänee tehdä asialle ehkä jotakin ompelukoneen kera... jos saan aikaiseksi :D Eli luultavasti en...


Ihana aurinkoinen laukontori houkutteli meidätkin istuskelemaan laivalaiturille parantamaan maailmaa ja nauttimaan ihanasta lämmöstä. 


Käytiin sitten Hesessä syömässä... :D Muuten oltaisiin menty Manhattanille Koskariin, mutta eipä sitä sen rempan takia siellä ollutkaan :( Väsyneenä ei jaksanut keksiä mitään kovin omaperäistä joten sinne sitten päädyttiin hamppareiden kaveriksi.


Oli todella ihana päivä. Laitan ostoksista postausta huomenissa, nyt menen tästä nukkumaan, sen verran väsynyttä on täällä suunnalla. Huomenna sitten vielä töihin ennen vapaata :P

2 kommenttia:

  1. Näyttikin kivalta päivältä! Sulle kyllä sopii noikin hiukset hyvin nyt kun on jo vähän tottunut :D!:) oikein söpöt:)

    VastaaPoista
  2. AAAAW kauheet ylistykset sulta musta <3 IIh! Oot parhain sisko myös <3 Oli todella mukava, leppoisa päivä :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)