maanantai 1. lokakuuta 2012

Syksyinen sunnuntai

Kiva postailla näin monta päivää jälkeen mutta en ole oikein saanut aikaiseksi ladata kuvia kamerasta koneelle. Tämä kun on maailman hitain vanha läppäri, joka ei oikein millään tykkää näistä minun postailuistani. Minulla uppoaa aina sellainen muutama tunti näitä tehdessä koneen kaatuilun vuoksi.

Kuitenkin, sunnuntaikin oli meillä molemmilla vapaa, joka on jotenkin ihan luksusta että koko viikonloppu on vapaata ilman suunniteltuja menoja. Aloin aamulla pakertamaan itselleni valkoisista farkuistani revittyjä, nyt kun innostuin ajatuksesta ja noitakaan housuja en ole kertaakaan käyttänyt vaikka ovat kaapista löytyneet monta vuotta. Onneksi alunperin ostin ne kirpulta halvalla koska sillonkin epäilin tulisiko niitä käytettyä.
Alle laitoin taas mustat pitsilegginsit.


Päätettiin sunnuntain ratoksi poiketa "Ideapurkkiin" hieman shoppailemaan vaikka lompakko ei liikaa iloistunut asiasta. Pysyin kuitenkin shoppailuissa maltillisena, enkä ostanut kuin yhden lämpimän, kivan mallisen villapaidan, sekä Kung fu Panda pelin Xbox360 kun maksoi vain 6e Game stopissa.


Otin mukaan vain pokkarin kun en millään jaksanut kannella järkkää mukana. Kuvat on sen vuoksi hirveän utuisia... en oikein yhtään tykkää tuosta porkkarin kuvanlaadusta nykyään.

Teemu löysi itselleen maailman söpöimmän pipon !

Ideapurkin ostoksista teen postauksen hieman myöhemmin. Kuvasin samalla myös hieman muita juttuja mitä olen kirpuilta löytynyt tässä viime viikkoina enkä ole jaksanut jokaista kolttua kuvata :D

10 kommenttia:

  1. Oi miten ihana keltainen lehtimeri! Ja tuo miekkoses pipo on kyllä symppis :)! Nii ja nyt mun tekee mieli arnolds donitsiiii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on niin ihana <3 :)) Ja eikun Arnoldsiin sitten vain ;D

      Poista
  2. Syksy on niin kaunista! Sulla on muuten ihanat hiukset <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Huomenna tosin muuttuu tukka hieman :) Ja samaa mieltä syksyn suhteen.

      Poista
  3. Noi revityt farkut on sit hienoja. wau saisit tehdä mullekin, hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, määkin tykkään kyllä :) Voin tehdäkin ;D

      Poista
  4. Noi on niin hienot farkut, teeks mullekki jos löydän kirpulta sopivat??:DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdäkin :)) Pitää mennä yhessä kirppuilemaan ja ettimään sulle ne :)

      Poista
  5. Oot niin kovin kaunis, persoonallisen näköinen ihanan iloisen oloinen ihminen! :) Ihastuin hetu noihin syksyisen sävyisiin kuviin ja bongasin kaulastasi kovinkin tutun näköisen punasävyisen huivin, itsellänikin on samanlainen (Vilasta ostettu ainakin tuo oma) ja se piristää jokaista syyspäivää aikas hirmuisen paljon, olen siihen ihan ihastuksissain! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon piristävästä kommentista :) Tuo huivi onkin ihan huippu, tykkään ihan hirveästi myös :) Ja muistaakseni ostin omani Onlystä ja Vero Modasta, en ole varma kummasta. Syksy on niin kiva, sillon kun ei sada :D

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)