maanantai 22. lokakuuta 2012

Pariisin odottelua ja päivän asua

Hyvää maanantaita ihmiset! Minulla on ollut tänään erittäin hyvä fiilis, lähinnä ehkä siitä syystä että viikon päästä lennellään ilmojen halki Teemun kanssa kohti Ranskaa ! Huiiii! Iskee sellainen ihana odottamisjännitys, mikä usein iskee kun on tullut reissu varattua kuukausia etukäteen ja kokoajan se on ollut siellä tulevaisuudessa sellaisena ihanana juttuna mitä odottaa. Ja nyt se sitten ihan kohta on :)

Kuumotuksen aiheitakin toki on, ehkäpä suurimpana tuo Ranskan kielen puute omasta kielivalikoimasta... Ollaan kuiteskin (ikävä kyllä) niin lyhykäinen aika siellä Ranskan maaperällä, että ehkä selviämme jopa minun huonolla enkullani :D Tai sitten Teemun hyvällä enkulla... niin kuin yleensä.
Myös sellainen ainainen pieni jännitys suuresta, vieraasta kaupungista aiheuttaa kuumotuksia... varkaita sun muita kun mahtuu yllin kyllin tuollaisiin paikkoihin. Pitää pitää hyvää huolta tavaroista ja toisistamme niin eiköhän se siittä.

Päällimmäisenä mielessä on silti mitä kaikkea ihanaa sieltä tulee löytymään. Shoppailla tuskin on hirveästi aikaa, nähtävää on niin paljon ja aikaa niin vähän.. mutta eipä tuo juuri haittaa. Kaupunkia itsessään sinne ollaan menossa Teemun onneksi ihastelemaan, eikä vaatekauppoja. Toisaalta jos aikaa jää niin... :)

Pitää toivoa että säät suosisivat edes jossakin määrin!

Nonii, nyt matkahöpinöistäni päivän asuun... eli muokkasin kirpulta löytyneestä, muutaman euron paidasta tuollaisen liivimäisen ja sen alle musta pitkähihainen. Ja pipo :D Eipä sen kummempaa mutta hieman vaihtelua villapaitoihin. Ulkona alkaa olemaan jo niin kylymä että pakko kohta siirtyä paksumpaan takkiin ja kerrospukeutumiseen. Pöh!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)