sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Uusi parempi elämäkö?

Niin kuin varmasti moni muu, minä en tehnyt mitään suuria lupauksia vuoden vaihtuessa uudesta paremmasta elämästä, jolloin lupaan kuntoilla ja syödä terveellisesti. Se ei ole minun tyyliäni, minä nimittäin vihaan kuntoilua keskimäärin. En tykkää oikein edes kävelylenkeistä, paitsi silloin kun on kaunis ilma ja jotakin valokuvattavaa ja kamera tietenkin kaulassa.

Tapahtui kuitenkin jotakin erikoista, nimittäin hyvä ystäväni sai minut liittymään Lady Linen jäseniksi ja alkamaan kuntokuurin. Tähän kuuriin ei kuuluu muuta kun se, että hän patistaa minua kaksi - neljä kertaa viikossa jumppiin tai salille ja minä aluksi valitan ja nurisen ja sitten päätän lähteä. Koska kuukausimaksu on aika suolainen, saan aikaiseksi sen varjolla lähteäkin.


Jos ihan totta puhutaan, niin tarkoitukseni on kaikesta huolimatta pystyä jäsenenä ehkä kesään saakka. Niin että saa ylimääräiset ympyrät pois vyötäröltä ja sen sellaista. En ole juurikaan ottanut paineita painostani, enkä kyllä tee sitä vieläkään. Minulla on pieni paino jakauma, missä painoni pyörii... "Unelmapainoon" pääsen yleensä kesällä ja sitten talvella lihon sen muutaman kilon. Rakastan syömistä ja herkuttelua, eikä minusta ikinä tule ihmistä joka kyttää pakkauksien etikettejä kaloreita laskien.

Kuvat we heartit

Mutta Lady Linella on todella kivat tilat ja tervetulleita ainoastaan naiset. Tämä madaltaa omaa kynnystäni mennä sinne räjähtäneenä työpäivän päätteeksi. Jumpat ovat vaikuttaneet mukavilta, tosin aika haastavilta tähän mennessä kun en ole ikinä ennen ollut. Eiköhän niihinkin totu ku enempi käy. Salilla en ole vielä poikennut, sillä saan treeni ohjelman vasta ylihuomenna.

Himoliikkujaa minusta ei ikinä tule, mutta päätinpä kokeilla tekisikö liikunta minusta onnellisemman vaan palaanko takaisin vanhaan elämäntyyliini. En koe senkään silti olleen mitenkään erityisen huono :) Aina voisi syödä terveellisemmin ja liikkua enemmän, mutta mielestäni jokainen tehköön niin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Liikaa ei kannata kytätä leffojen ja mainosten laihoja naisia ja pyrkiä siihen, kauneus on kuitenkin katsojan silmissä.

4 kommenttia:

  1. Hei jee, reenailun jälkeistä fiilistä ei voita paljon mikään! Tuloksiakin saa nopeesti kunhan vaan jaksaa säännöllisesti käydä ja tehä vaihtelevaa reeniä :-) Onnee uuteen harrastukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se hyvä fiilis ja ainakin on sellainen ylpeä olo minulla,... kun on kerrankin saanut vähän jotakin aikaiseksi ;) Ja kiitos, onnea tarvitsenkin että saan raahattua pyllyni paikan päälle :D

      Poista
  2. Kivaa kun joku muukin on samanlainen liikunnanvihaaja kuin minä hahhah :DD. Ei sais minnekkään lenkkipolulle kirveelläkään tai varsinkaan ryhmäjumppiin. Kuntosali on ainoo mistä oon vähän joskus innostunut pariks viikoks.. ehkä vielä joskus.. tsemppiä sulle kuitenkin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, liikunnanvihaaja todellakin :D Katotaan mitä tästä tulee :) Ryhmäjumpat on siitä hyviä että siellä on yleensä meno sen verran kovaa, että ainakin rasvaa palaa... muuten taidan pysytellä niissä aika takarivissä huomaamattomana :D Sen verran surkea taidan olla vielä...

      Katotaan, kuinka kauan jaksan olla kiinnostunut ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)