torstai 2. elokuuta 2012

Austria - Sigmund Thun Klamm

Aluksi hieman sateisena alkanut torstaipäivä paranikin yllättäen, mutta olimme jo keksineet sadepäivän tekemistä sille päivällä. Kävelimme aamupäivän ensin kaupungilla kauppoja ja puoteja kierrellen ja olosta nauttien ja siitä sitten bussilla "Sigmund-Thun" nimiselle rotkolle.

 Minun muru <3>

Sitten lähdimme kohti rotkoa. Ilma oli tuolloin vielä aika epävakaisen oloinen ja Zell am Seen keskusta oli aika nopsaa koluttu läpi. Koska olemme tottuneet aina reissuilla tekemään kauheasti kaikkea, oli pakko sillekin päivälle jotakin tekemistä keksiä. Saksan reissulla tuli käytyä muutamalla erilaisella rotkolla ja ne ovat kyllä olleet aina kauniita paikkoja. Erittäin edullisiakin, pääsymaksu on yleensä muutaman euron ja ne ovat myös ihanan viileitä paikkoja kuumalla, mutta sateisellakin kelillä kauniita. Vesi virtaa koskena alapuolella ja siellä täällä ihania vesiputouksia.  Tämäkään rotko ei tuottanut pettymystä.


Putouksen lopussa oli vielä kaunis näköalapaikka, josta lähdimme kävelemään eteenpäin pientä järveä ympäri. Maisemat olivat huikeita, mutta aurinko paahtoi niin kuumasti että oli hieman vaikeuksia olla näin kuumalla varustuksella. Aamulla kun hieman sateista niin mukana oli takit ja pitkähihaiset ja molemmilla oli vielä pitkät housut jalassa. Huh, että osasikin olla kuuma.

 Oli muuten tosi hyvä idea ottaa eväät tuonne mukaan. Ihanaa istahtaa ja syödä rauhassa eväitä tuijotellen vuorille. Minä sitten rakastuin tuohon paikkaan!






4 kommenttia:

  1. Huh mitä maisemia! Todella upean näköistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä ihan mahtavat maisemat, on kova ikävä jo takaisin <3 :)

      Poista
  2. Aivan huikean ihania nuo vesiputoukset! :) Ja pelottavan näköisiä nuo portaat jotka menivät ylöspäin. Uskalsitteko te mennä sinne ylös asti pelkäämättä että koko rakennelma pettää ja tiputte putoukseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne kestäviltä vaikutti :) Ei kyllä yhtään pelottanut putoukseen tippuminen :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)