perjantai 3. elokuuta 2012

Austria - Grossglockner High Alpine Road

Perjantaiksi olimme jo aikaisin tehneet autovuokra varauksen Europcarille toivoen sään olevan tuolloin perjantaina ennustuksien mukainen. Ja olihan se sitä, aurinko paistoi lämpimästi kirkkaalta taivaalta koko päivän. Lähdimme jo aamutuimaan liikenteeseen kohti Grossglocknerin maisematietä.




Niin alkoi matka kohti vuoria ja jyrkkiä käännöksiä. Hieman oli jännitystä ilmassa, mutta onneksi oli hyvä vuokra-auto käytössä.
 Maisemat avautuivat heti tielle päästyämme ylväinä ja kauniina. Kovin suurta ruuhkaa ei tiellä vielä siihen aikaan onneksi ollut.









Teemu tuon tien halusi käydä ajamassa, itseäni lähinnä kiinnosti maisemat. Huikeita ne olivatkin ja tie oli paikkapaikoin aika kuumottava korkeine nousuineen ja neulansilmämutkineen. Varsinkin kun osa autoista ei selvästikään oikein kuulunut sinne ja hyytyilivät kesken nousujen vaikeuttaen kaikkien liikkumista. Joka tapauksessa, maisematie oli upea ja voin suositella sitä kaikille seudulle suuntaaville motoristeille tai autoilijoille. En tosin itselleni... siellä en olisi uskaltanut ajaa jos suoraan sanotaan :D








 Teemu sai uuden kaverin.







2 kommenttia:

  1. Uskomattomia nuo maisemat! Ei voi kuin ihastella! Ihan näyttävät trikkikuvilta :D Ihana mekko sulla päälläs <3 Tuo eläin (mikä lie) ja Teemu olivat söpöjä, samat ilmeetkin ja molemmat katsoivat kameraan, siistiä :D Huikea auto! ;)

    VastaaPoista
  2. Olen SANATON :) Yritin miettiä niin kauniita ja hienoja adjektiiveja, joita voisin laittaa tähän, mutta nyt olen kyllä SANATON :) Positiivisesti.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)