torstai 14. maaliskuuta 2013

Samsung Galaxy S II Plus


Nyt oli aika sanoa hyvästit kivikautiselle puhelimelleni ja ottaa käyttöön elämäni ensimmäinen kosketusnäyttöpuhelin. Olen aina ollut jollakin tapaa vastaan nykyaikaisia puhelimia, ehkä lähinnä siksi miten ne vaikuttavat kanssa eläjiin. On suunnattoman ärsyttävää jutella jonkun kanssa kun toisella on puhelin kädessä ja kokoajan näpräämässä.


Kuitenkin, oma puhelimeni alkoi hajoilemaan... joten päätin sitten ostaa kunnolla kunnon puhelimen. Kytkynä tosin koska tässä vaiheessa kuuta tuo rahatilanne on hyvin niukka. Samsung galaxy s 2 plus oli minun valintani... Muutamalla työkaverillani oli tuollaiset ja ihastuin sen ohuuteen ja kauniiseen ulkonäköön. Lisäksi muutamat sovellukset kuten instagram kiinnosti.


Hyvin malttamattomana lähdettiin kaksi viikkoa sitten Giganttiin ja DNA-kauppaan kiertelemään ja etsimään kyseistä puhelinta. Jostakin syystä mistään sitä ei löytynyt joten jouduin tilaamaan sen dna:n nettikaupasta. Siinä meni sitten hieman yli kahdeksan päivää ja vasta tiistaina puhelin saapui postiin.. enkä saanut sitä vieläkään käyttää... Liittymäni nimittäin ei ollut vielä vaihtunut siihe missä tuo liikkuva laajakaista on. Ihan kiva pettymys kun joutui vielä yhden päivän olemaan laittamatta puhelinta päälle.


Eilen siis vihdoin sain ladattua jo tärkeimpiä sovelluksia ja hieman tutustua puhelimeen. Tykkään kyllä, vaikka totuttelua vaatii paljon. :) Nyt minäkin olen sitten nykyaikaistunut.

1 kommentti:

  1. Hieno puhelin kyllä kieltämättä :) Näyttää sun näköseltä!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)