keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Sisustuskärpänen

Yhyy kuuden päivän miniloma loppui eilen ja nyt olen kohta lähdössä iltavuoroon. Nyt on edessä hieman masentava yhdeksän päivän työputki, mutta pitää olla miettimättä sitä liikaa. Oli kyllä oikein mukava loma, tuli löhöiltyä Teemun kanssa riittävästi kotona, vähän reissattua ja nähtyä kavereita. Sain myös tehtyä paljon kouluhommia ja alkaa olemaan todella hyvällä mallilla.

Tällä naamalla kohti töitä :D (HUOM. suora tukka)


Minuun iski sisustuskärpänen ja tuli hirveä hinku muuttaa vähän sisustusta ja saada jotakin uutta tänne. Jyskissä on sattumoisin todella isot alet huonekaluista ja ostin tämän lähes 300e maksavan tv-tason 110e. Taso oli valmiiksi tarjouksessa puoleen hintaan, lisäksi se oli mallikappale, mistä löytyi vielä pieni naarmu, näistä syistä hintaa suostuttiin laskemaan tuohon 110e. Jeee.

Kodinykkösestä löysin tämän ihanan lampun, mikä on niin minun näköiseni että oli pakko napata mukaan. Hintaa oli 39.90e.  

Maanantaina tuli kierreltyä vähän kirppareita ja tein muutaman löydön. Lindexistä tarttui mukaan uudet aurinkolasit.


1 kommentti:

  1. Voi apua minkä teit - postasit sisustamisesta! Kolmas postaus tälle viikolle jonka luen samasta aiheesta, ja mäkin haluan! :D Ihan mieletön sisustuskärpänen on iskenyt, mutta kuten oon muillekin valittanut, ei oikein ole rahaa mihinkään just nyt, ja tätä mun 16 neliön täyteen ahdettua kämppää on jotenkin masentava alkaa sisustaa. En malta odottaa, että pääsen tästä opiskelijaboksista "omaan kotiin", josta voi sitten tehdä oman näköisen. Ehkä sinne saisi sitten jopa toisiinsa sopivat kalusteet ;D nyt on aika eriparia, eikä sillä hyvällä ja omaperäisellä tavalla...
    Ps ihana hei toi tv-taso, oon itsekin viime aikoina haaveillut ton tyylisestä :) Kävi kyllä myös hyvä tuuri alejen suhteen! :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)