torstai 29. toukokuuta 2014

New York day 4 - Museum Of Natural History

Neljäntenä päivänä päätettiin lähteä Luonnontieteelliseen museoon ja oltiin varauduttu että siellä menee koko päivä. Keli oli taas aika epävakainen ja kova tuuli enteili myrskyä, joten museopäivä kävi tähän väliin oikein hyvin.

Museossa oli noin tunnin välein ilmainen opastuskierros, joten jäätiin sitä odottelemaan reiluksi vartiksi saavuttuamme. Oppaana toimi vähän vanhempi mies, joka oli ennen tehnyt äidinkielen-opettajan töitä, oli oikein miellyttävä ja hauska opas. Lisäksi kun selvisi että mistä ollaan kotoisin, sanoi hän tykkäävänsä Suomesta kovin, jee hyvä Suomi :) Kierroksessa meni reilu tunti ja sitten lähdettiin kiertämään jättimäistä museota kerros kerrokselta. Lopulta jalat olivat niin kipeät kävelystä että oli pakko pysähdellä välillä istuskelemaan penkeillä. Mutta suosittelen kyllä käymään jos on "ylimääräistä" aikaa Nykissä ollessa, oli nimittäin hieno paikka. Ite silti tykkäsin ehkä pikkuriikkisen enemmän Lontoon Luonnontieteellisestä museosta.
 
Päivän asuna oli ihana kirppikseltä aikoinaan löytynyt pitsitoppi, rakastan sitä kovin.
Museossa ehdoton lemppari juttu oli dinosauruksen jäännökset. Olin pienenä aika dino fani ja siksikin oli hauska niitä katsella.
Käytiin myös lahjapuodissa :D

2 kommenttia:

  1. Vauuuu miten hienon näköisiä nuo! Dinonaurus fani minäkin niin ihana nähä noita dinosauruksia! Se Ben Stillerin elokuva kertoo luontontieteellisestä museosta.. Ei se New Yorkissa ollu vai jonkun muun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tais olla tuolta mutta ei se kyllä oikein samalta näyttäny kun leffassa :D Aattelinki et varmaan tykkäät ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)