torstai 24. heinäkuuta 2014

Road trip @ Fiskars & Tammisaari

Kesäloman loppu jo uhkaavasti häämöttää, mutta on ollut kyllä antoisa loma jo tähän mennessä. Tullut lepäiltyä, nähtyä ystäviä, grillailtua, käytyä shoppailemassa ja nyt tehtyä pieni Suomi reissu. Kun vihdoin saatiin auto kuntoon, lähdettiin maanantaiaamuna ajelemaan kohti Etelä-Suomea. Hirveää suunnitelmaa reittiin ei ollut, muuta kuin että Hangossa yövytään. Teltassa. Olen jo monta kesää halunnut etsiä kivan paikan missä voisi yhden yön teltassa yöpyä, mutta pelkään jonkin verran karhuja joten ihan minne vain metsään en uskalla mennä telttailemaan.

Ensimmäinen pysähdys oli Fiskari, jossa en ollut ennen käynyt. Hellyyttävä pikkukylä oli aivan ihana monine siltoineen ja vanhoine rakennuksineen. Kamera alkoi jännästi temppuilemaan tuonne päästyämme, joten ei tullut Fiskarista otettua niin paljon kuvia kun olisin halunnut. Uusi obiska on ollut aivan ihana ja olen saanut siitä suuren määrän inspiraatoita. Kannatti hankkia!

Käytiin heti alkajaisiksi mussuttamassa kotitekoista kalakeittoa kahvilassa. Oli todella maukasta ja sillä jaksoi pitkälle iltaan.

Sitten ajeltiin kohti Tammisaarta. Siellä oli ihana vanhakaupunki, missä käppäiltiin muutama tunti. Tykkäsin kovasti kaupungista ja melkein tuntui että ulkomailla olisi ollut, sen verran paljon ruotsia tarttui korviin joka puolelta.
Sellainen pikku pysähdys, sitten matka jatkui kohti Hankoa, josta enemmän ensi postauksessa.

4 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia, tuollaiset vanhat kaupungit/kaupunginosat on herttaisia. Myös asusi oli suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mielestäni parhaita matkailupaikkoja Suomessa on juuri nuo vanhat kaupungit. Jotenkin niin tunnelmallisia :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)