maanantai 6. lokakuuta 2014

Instagram vk 39 - 40

Porissa ollessani käytiin Helin kanssa vähän baarissa, oli toiveita että porukkaa olisi jopa liikkeellä keskiviikko iltana, kun oli opiskelijatapahtuma samana iltana. Noh, eipä ollut Kinossa KETÄÄN. Saatiin jorata ihan kahestaan tanssilattialla :D
Syksykuva / Yksi aamu kun poikkesin koskarissa oli aivan uskomattoman kirkas päivä ja ihana heijastus vedenpinnasta. / Käytiin koittamassa meneekö minun ostamani matkalaukku Ryanairin käsimatkatavaroihin. Lentokentällä on sellainen teline, mihin sen pitää mennä ja ainakin pienellä tunkemisella se siihen meni. Toivottavasti se riittää :D / Teemun töihin leipomaa juustokakkua, jota oli minulle yhden palan säästänyt < 3
Joku naama kuva ja lemppari villatakki / Ihana Vesku < 3 Olen niin Vesku fani ollut aina ja ollut kyllä ihana katsoa tuota Vain Elämää tällä kaudella!
 Kohti Plevnan Oktoberfestejä.
Huippu Magners-hattu minkä Matti ja Salla oli löytänyt minulle kirpputorilta, hahaaa. / Huippua menoa ihanalla poppoolla.
Siskoni pikavisiitistä nappasin muutaman kuvan. Sellaiset pari viikkoa tiivistettynä. Tietenkin enempi aika on kulunut töissä ja perus arjessa, mutta ihanaa kun on tullut nähtyä niin paljon ystäviä. Enemmän tälläistä kiitos! :) Ollut kyllä ihana syksy tähän mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)