torstai 8. tammikuuta 2015

Instagram vk 1 & 2

Uuden vuoden jälkeen ei todellakaan pitänyt mennä mihinkään juomaan, vaan minun tarkoitus oli juoda yksi juoma yhdessä ystävieni kanssa lauantaina. Noh, heillä oli sitten vähän 'ylimääräistä' viiniä mitä minulle sitten 'juotettiin', baariinhan sitä sitten tuli lähdettyä. Huippu hauskaa meillä oli, että ei sen puoleen harmita yhtään! :)
Seuraavana aamuna heräsin suht. pirteenä. Okei, ehkä hieman oli oloja, mutta oltiin luvattu Teemun kanssa että mennään kahville ystäviemme kanssa. Kokeiltiin uutta Koskipuistoon avattua kahvilaa, oli todella maukasta kaakaota ja karjalanpiirakkaa. Nam!
Joku pipopäänaama / Ihana teksti lehdestä / Käytiin pikaisesti pulkkamäessä yksi ilta, en nyt tarkkaan muista mikä. Oli todella hauskaa vaikka olen pulkkamäessäkin aina ihan paniikissa. Puristan vain Teemua kuin hukkuva koko laskun ajan. Kivasti otti silti vatsanpohjasta.
Ihana talvinen Tampere < 3 Joku päivä poikkesin Koskarissa töitten jälkeen... / naama / Uusi Mondo < 3 / Tehtiin pitkästä aikaa vohveleita, nam.
Kirjastossa hengailua ja lehtien lukua yhtenä päivänä / Lisää lettiviritelmiä, olen kunnolla niihin hurahtanut / Vika kuva onkin tältä päivää kun poikettiin Lapinniemen kylpylässä kun sain kutsun Teemun kanssa mennä juttelemaan Holiday Clubin tarjouksista. No eihän me mitään sieltä ostettu, mutta saatiin kiva lahjakortti mukaan. Pitää käyttää vaikka talvilomalla johonkin hotelliyöpymiseen täällä Suomessa < 3 Kivaa. Kannattaa osallistua nettiarvontoihin/kyselyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)