sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Polkaistaan hääpostaukset käyntiin!

Noniin ajattelin alkaa pikkuhiljaa ripottelemaan näitä hääaiheisia postauksia sinne tänne, sillä kovat mietinnät ja suunnittelut on päällänsä ja postaus aiheita riittää. Pinterest sivusto on ollut niin kovassa käytössä että Wedding-kansioni taitaa pursuta siellä kohta yli äyräiden.

Mutta aloitetaan nyt vaikka tärkeimmästä, eli häiden ajankohdasta. Häitä siis juhlimme kesällä 2016 < 3 Koska olen vainoharhainen, en kerro tarkkaa päivää ennen kun kaikki mahdollinen on varattu. Muistan ikuisesti Friends-jakson missä Monica kertoo vieraalle häämekkokaupassa hääpäivänsä ja heille tulee eripuraa ja lopulta nainen kiristää Monicaa hääbändillä saadakseen tämän hääpuvun. Vähän vaikea selittää jossei kyseistä sarjaa/jaksoa ole katsonut, mutta se on jäänyt niin vahvasti mieleeni että jo jakson katsoessa ajattelin, että noin ei sitten ikinä käy minulle! Joten vainoharhaisuus ennenkaikkea! :D

Tässä kohtaa on selvillä vain hääpaikka ja valokuvaaja. Hääpaikan metsästyksestä teen jossakin kohtaa oman postauksen, sillä niitä tuli selailtua PALJON. Paikan päällä ei käyty lopulta katsomassa kun vain viittä paikkaa, kahta ulkoa ja kolmea sisältä. Minusta tuntuu että googlettelin noin tuhatta paikkaa, sillä mieluisaa ei vain tuntunut löytyvän. Minulla oli tosin aika tarkat kriteerit ja suurin niistä oli, etten halunnut perinteistä seurantaloa. En ole varma miksi, ehkä siksi että lähes kaikki häät missä olen ollut, on sellaisissa juhlittu ja itse tahdoin jotakin erilaista.
Löydettiin sitten meille ihan täydellinen paikka johon ihastuin täysin heti kun astuttiin sisälle. Tampereella sijaitsevaa musiikkiopistoa hehkutettiin muutamassa hääfoorumissa, mutta kun kuvia ei kyseisestä paikasta oikein löytynyt, jätin sen pitkäksi aikaa takaa-alalle. Oltiin tehty jo alustava varaus ihanaan Tampereen Haulitehtaaseen, mutta paikka olisi ollut vähän suotta pieni meidän oletetulle vierasmäärälle ja asia jäi vähän vaivaamaan minua. Näistä syistä jatkoin etsimistä koko seuraavan vapaapäivän aamun. Sitten taas silmiini osui tuo musiikkiopisto ja päätin että mennään katsomaan, eipähän ainakaan jää mietityttämään, ja onneksi mentiin. Aivan ihana paikka, rakastuin siihen kovasti. Tämä seuraava kuva siis hääkuvaaja Tuomas Eleniuksen sivulta, toivottavasti sitä saa käyttää paikan esittelyssä.

Paikka on siis koulu, joten sitä saa mennä katsomaan arkisin koska vain. Ihanaa kun voi itsekin mennä fiilistelemään ja suunnittelemaan koristeluita monta kertaa ennen häitä :) Ollaan nyt jo käyty siellä pari kertaa, mutta vieläkin vaan tekisi mieli mennä ihastelemaan.

Olen niiin iloinen ja helpottunut että löytyi meille sopiva paikka ja sellainen, mikä sai minut lopettamaan hääpaikkojen etsimisen samantien. Korkea tila tuo juhlavuutta, mutta alakerta on sen verran suuri että kaikki vieraamme mahtuvat sinne istumaan. Tässä vielä muutama minun ottama kuva:

 Vielä muutama fisheye kuva missä näkyy laajemmassa kuvassa paikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)