sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Takaisin ruotuun!

Hyvää sunnuntaita rakkaat lukijat! Sain vihdoin tällä viikolla itsestäni irti ja aloitettua taas kerran treenaamisen (tämä on siis vuoden vaihteen jälkeen kolmas kerta kun aloitan, sorry Mari-Anna :D ). Ei se näköjään paljoa lipsumista meikäläisellä vaadi ennenkun lopahtaa kokonaan kiinnostus. Onneksi on hyvä tsemppari mikä saa minunkin laiskan pyllyni ylös sohvalta, kiitos siis Mari-Anna < 3
En tiedä mikä siinä on, mutta en ole vaan tottunut kovin liikunnaliseen elämään. Suoraan sanottuna en oikein edes välitä treenaamisesta, mutta jotakin on tehtävä että olisin ensikesänä siinä kunnossa kun haluan olla.

Nyt siis seuraavat 12 viikkoa minä pysyn tässä treeniohjelmassa! Ajattelin että sen julistaminen näin julkisesti voisi potkia minua oikeasti pysymään päätöksessäni.
Ihan hirveästi pudotettavia kiloja ei ole, joten ruokavaliomuutokset saavat itselläni rajottua herkkujen minimointiin yhteen päivään viikossa ja kasvisten ja hedelmien lisäämiseen ruokavalioon. Tunnen itseni niin hyvin, että mitään ruokia en kyllä jaksa alkaa punnitsemaan vaan lopahtaa äkkiä jo sen kautta mielenkiinto. Keskityn siis enemmän pidemmän tähtäimen muutokseen ruuan suhteen. 






Tästä viikosta on kyllä ollut ihan hyvät fiilikset. Tarkoitus oli saada tehtyä kaikkia tarvittavat koulujutut loppuun saakka ennen lomaa ja siinä onnistuin. Ikävästi sattuu kaksi aika pahaa tenttiä juuri loman jälkeiselle viikolle.
Mutta nyt siis alkoi loma, ja hyvillä mielin kohti rentoa viikkoa Teemun kanssa! On meillä suunnitelmia, mutta sellaista kivaa tekemistä ja sukulaisten ja ystävien näkemistä. Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)