maanantai 29. helmikuuta 2016

Viininmaistelua ja hääkutsuja

Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu. Perjantaina pyydettiin vähän kavereita kylään kun oli tarkoitus maistella muutamia viinejä ja päättää, mitkä viinit valitaan häihimme ruokajuomaksi. Kriiterit olivat edullinen hinta ja saatavuus Virosta, mielellään tonkassa. Onneksi tälläisiä viinejä löytyi peruspulloissa muutama Alkosta, niin pystyttiin järjestämään maistiaiset.
Oli kyllä tosi hauska ilta ja kiva nähdä kaikkia rakkaita ystäviä pitkästä aikaa. Tässä arjen kiireet on ikävästi verottanut ystävien näkemistä ja siksi on kiva välillä kokoontua yhteen tarkoituksella.




Lauantaina pyysin yhden kaasoistani, eli siskoni, meille käymään ja väkerrettiin kutsut loppuun saakka. Ne on ollut vähän puolitiessä jo pitkän aikaa, mutta perjantaina sain vihdoin koulussa tulostettua kaikki paksummalle paperille. Leikkurilla ne oli helppo leikata suoraan oikean kokosiksi ja sitten lisättiin vain kakkupaperi pitsi. Kutsusta voisin tehdä erikseen vielä postausta, mutta tässä ne vähän jo vilahtaa kuvassa.




2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Olisitko halunnut/ehtinyt osallistua juhla-aiheiseen kyselyyni? Teen opinnäytetyötäni liittyen tapahtumien visuaaliseen tuotantoon ja minusta olisi upeaa, jos sinulla olisi halua ja aikaa vastata kyselyyni! Kyselyni käsittelee juhlia ja niiden ulkonäköä. Kysely löytyy alla olevasta linkistä. Kiitos paljon jo etukäteen! 
    https://docs.google.com/forms/d/1rOWC5ZMUcHgsv9aa_8DWJ71Di6UMQVSzHXi34p7ubxo/edit?usp=drive_web

    Terkuin, Marjo/Elämäni päivä
    http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)