torstai 10. marraskuuta 2016

Siskokset Tukholmassa

Käytiin tosiaan siskoni kanssa syyslomalla Tukholmassa piipahtamssa. Olin jo hetken kaivannut jotakin pientä reissua jonnekin (yllättäen) ja koska päivä-Tukholmassa on erittäin edullinen tapa käydä ulkomailla, oli se oikein hyvä paketti meille. Lisäksi meillä kummallakaan ei ole minkäänlaista suuntavaistoa niin oli hauska testata, miten pärjättäisiin kahdestaan ulkomailla. Tukholma oli hyvä kaupunki aloittaa.



Käytiin vielä syömässä runsas aamupala Viking Gracella ja siitä jatkettiin bussilla matkaa Tukholman bussiasemalle. Jouduttiin odottelemaan siellä pari tuntia ennen kun mikään aukesi, sillä oli sunnuntai. No mikäs siinä höpötellessä ja käytiin vielä kahvilassa juomassa kahvit. Siitä sitten suunnattiin kylmässä ilmassa kohti vanhaakaupunkia ilman mitään sen suurempaa suunnitelmaa. Täytyy kyllä sanoa, että olin ilonen, että nykyään on kännyköissä myös offline-tilassa toimivia karttapalveluita. Helpotti pikkusen tuota suunnistusta.

Meillä ei ollut mitään sen kummempia suunnitelmia, käytiin vaan katsastamassa nähtävyyksiä ja vähän shoppailemassa. Oli kyllä tosi kiva reissu ja hauska huomata, että pärjättiin kaksistaankin ihan hyvin reissun päällä. Pitää kyllä ottaa joskus uusiksi ehdottomasti.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)