sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Kohti syksyä

Kesä alkaa olla takanapäin (mikä kesä?) ja ilma alkaa viilentyä päivä päivältä. Minun syksyni tulee olemaan aika raskas, sillä yritän käydä töissä mahdollisimman paljon koulun viimeisten kurssien ohella. Harjoittelua on vielä ensi viikko jäljellä ja jo nyt koulun yhdistäminen siihen on ollut aika rankkaa. Muutamina päivinä on tullut mentyä monta kertaa koulun ja työn väliä.

Onneksi pian loppuu palkaton harjoitteluni ja jatkan palkallisena samassa paikassa. On ollut todella ihanaa saada uusia tuulia elämään. Uusi työ on ollut haastavaa, mutta ainakin on ollut ihana huomata, että olen siitä huolimatta pärjännyt siinä. Sen lisäksi toimistotyössä on saanut hyödyntää vaatekaapin sisältöä eri tavalla ja keksiä kivoja työasuja.

Mutta hauskaa sunnuntaita kaikille, meillä ei ole Teemun kanssa kummempia suunnitelmia tälle päivää. Ihanaa välillä kun ei ole mitään suunnitelmia, varsinkin kun arkipäivät menee niin kiireessä.
 


Nämä kuvat tuli otettua viimeiseltä moottoripyörä reissulta. Alkaa olemaan niin kylmä, ettei oikein tarkene kyydissä olla vaikka kuinka laittaisi vaatetta päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)