sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tukka asiaa

Tämä pitkän tukan kasvattaminen on välillä todella turhauttavaa. En oikein tiedä että mikä olisi se paras tapa... pitäisikö kasvattaa aina muutama kuukausi ja taas mennä pätkimään latvoja ja taas pinnistää muutama sentti ja taas parturiin... sitä ainakin useasti parturit ovat minulle suosittelleet. Itse koen sen ehkä hieman turhauttavana ja hitaana tapana. Toisaalta onhan sellainen huonokuntoinen latva kamalan näköinen... en tiedä sitten auttaisiko pelkästään jos vain käyttäisi tyyriimpiä kampaamohoitoaineita ja yrittäisi niillä pitää hiuksen suht kunnossa ja kävisi sillon tällöin pahimmat kuivat latvat leikkauttamassa.
(Voi kun välillä on niin ikävä tuota ihanaa punaisen sävyä)


Ajattelin ottaa kokeiluun tälläisen CWC-pesun, mikä on ihan uusi juttu minulle. Siinä laitetaan ensin tukkaan hoitoaine (joko kuivaan jolloin tukka huuhdellaan kevyesti ennen shamppoota, tai sitten pyyhekuiviin ennen shamppoota) ja annetaan vaikuttaa ja siihen päälle hierotaan shamppoo ja pesun jälkeen vielä normaalisti hoitoaine. Kuulostaa ihan hyvältä systeemiltä, ja minunkin tukkakun tuntuu takkuuntuvan ihan hirveästi aina pesun yhteydessä. Pitää kertoa täällä tuloksia sitten kokeilujen jälkeen...


Tekisi hirveästi mieli myös muuttaa tukkaväriä taas... harmittaa vaan kun nuo parturit ei oikein tunnu ymmärtävän mitä haen, pitäisi löytää jostakin mallikuva että ymmärtäisi paremmin. En alunperin olisi halunnut ihan koko päätä täyteen raitoja, enempikin vain muutama sinne tänne korostamaan... Mutta enpä ilmeisesti tajunnut asiaa tarpeeksi hyvin parturille selittää..
Noh, suunnitelmissa on muutamaa astetta tummempi ruskean sävy ja muutama raita. Eli jonkinlainen välimuoto nykyistä ja edellistä. En haluaisi mustaa tukkaa, mutta jonkinlaisen tumman, mutta lämpimän ruskean sävyn. Saa nähdä saanko haluamaani sävyä ikinä aikaan. Muutaman raidan haluan jokatapauksessa kiharoita korostamaan.

Kumpi teistä on parempi minulla, tuo tummempi sävy vai tämä vaaleampi?

Varasinkin nyt värjäys ajan ensikuun alkuun, saapi nähdä sitten että mitä tulee ! Pitää jostakin etsiä mallikuva sitä ennen niin ehkä sitten osaa selittää paremmin mitä hakee.

Niin ja loppuun vielä, onko muita tukan ahkeria kasvattajia, mikä on ollut paras keino ? 

5 kommenttia:

  1. Voi kun tuo punainen näyttikin yhtäkkiä taas ihanalta :DD. Musta sulle sopis tummempikin ruskee mainiosti. Olis sellanen selkeempi ehkä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, välillä kun silmäilee vanhoja punatukka kuvia niin kyllä iskee ikävä. Ehkä joskus siihen vielä tulee palattua :) Joo tavallaan harmittaa että se parturi vähän ymmärsi tosiaan väärin, meni tukkakin huonompaan kuntoon ku se plättäs niitä raitoja pään ihan täyteen :/ Noh, ehkä saan selitetyks seuraavalla kokelaalle millasen oikeasti haluan :D

      Poista
  2. Kivoilta näyttää nuo kuvat ainakin! En osaa sanoa tukan kasvattamiseen muuta neuvoa kun kärsivällisyyden ja tarpeeksi usein latvojen siistimisen, ettei kuivu. Sillain mulla on onnistunut ainakin tähän asti yleensä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin eipä siinä kai muuta oikein ole, aina vain tuntuu niin pahalta mennä latvoista pätkimään kun on juuri saanut kasvatettua pienen pätkän lisää :D

      Poista
  3. Sulle sopii kumpi väri tahansa, molemmat näyttävät hyvältä :) <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)