maanantai 13. tammikuuta 2014

Valoa pimeyteen

Pääsin kahdelta töistä ja silloin aurinko paisteli vielä ihanasti, kauhealla höökillä poikkesin kotoa hakemaan kameran ja rämmin pusikkojen läpi ottamaan edes muutaman kuvan lumisesta maisemasta ilman vallitsevaa harmautta. No olihan se aurinko jo vähän painunut, mutta edes muutama talvinen kuva tänä talvena. Ihanaa kun on pakkasta ja lunta! Tosin työmatkat ovat hieman ikävämpiä, mutta ei se mitään, pitää vain lähteä vähän aikaisemmin kotona (toistaiseksi ei ole onnistunut). Huomenna ajattelin potkia Teemun kanssani luistelemaan - sitäkin olen odottanut koko talven!

Asiasta viidenteen, ihanaa kun sarjoja alkaa palaamaan tauolta... Kuten Hart of Dixie jota olen kovin odottanut. Huomenna aamulla ennen töihin lähtöä ajattelin katsoa uuden jakson ja syödä kunnon aamupalan! Vaikkakin kello näyttää siinä kohtaa viittä, mutta ei se mitään :)

3 kommenttia:

  1. Eksyin tänne sun blogiin toisen blogin kautta, kun olit kommannut lähteväsi Nyciin. Se kiinnostaa aina, koska minäkin lähden sinne jo alle sadan päivän päästä :D mutta tästä tekstistä esiin nousi Hart of Dixie. Uusi kausi on taas aivan loistava. Hyviä katseluhetkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ;) Joo itse myös etsiskelen blogeja missä on käyty Nycissä tai menossa sinne, saa hyviä vinkkejä ! Jaa juu Hart of Dixie on kyllä todella huippu :) Kiva kun tuli löydettyä se sattumalta!

      Poista
  2. Ihania talvisia kuvia!! Aurinkoiset pakkaspäivät on kyllä niiiiin ihania! Vertaa vielä millaista vaikkapa joulukuussa oli ja säätä nyt niin oijoi! <3 Ihana ulkoiluilma!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)