lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen tatuointini

Nyt paljastan sen tämän viikon jännittävän jutun, nimittäin kävin ottamassa tatuoinnin! Olen jo todella pitkään haaveillut tatskasta, mutta mitään sopivaa aihetta ei ole tullut vastaan. Noin kuukausi sitten sopiva kuva löytyi sattumalta ja rakastuin siihen. Oli todella paljon minun tyylinen ja kuukauden harkinnan jälkeen, menin perjantaina Precious tattooseen ja uskaltauduin tatuioitavaksi.
Yllättävän paljon kirpaisi, vaikka moni sanoikin ettei se juurikaan satu. Tuntui vähän kun joku olisi veitsen kärjellä piirrellyt selkään, mutta ei ollut niin kova etteikö olisi hyvin kestänyt. Ei tullut edes kyyneleitä silmiin tai mitään, hieman irvistytti vain. Mutta jälkikäteen ajateltuna, eihän se paha ollut :)
Todella nopea toimenpide se oli, tunti meni yhteensä ja tatuointiin varmaan parikymmentä minuuttia. Eli ei tarvinnut kauaa kärsiä. Eikä jäänyt mitään kammoa että ei enää ikinä, vaan enemmänkin niin että kynnys uuden ottamiseen on paljon pienempi kun ensimmäinen on otettu. Toistaiseksi tyydyn yhteen, mielestäni todella onnistuneeseen lintuparveeni, minkä otin isäni muistoa kunnioittamaan.

Mitä pidätte :) ?

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän kaunis ja tosi kiva, että siihen liittyy sulle itselle tärkeä merkitys! :) Oon myös sitä mieltä, että kuvatatuoinnit on siitä kivoja, että ne elää helpommin sun mukana, kuin tekstit, joten tuollekin tatuoinnille saattaa ja varmasti kertyykin vielä monia muitakin tärkeitä tarinoita.

    http://fashiontipsy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kyllä hirveenä itekkin, mikä on tietenkin tosi hyvä asia :D heh. Tekstitkin on kyllä ihan kivoja, mutta tykkään kyllä itse kuvita enempi :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)