tiistai 10. kesäkuuta 2014

New York day 7 - Cycling in Central Park

Taas jäi mukavasti päivää jäljelle näköalatasanteen jälkeen ja suunnattiin pikaisen hotellilla käymisen jälkeen kohti Central Parkkia. Oli tarkoitus vuokrata pyörät ja vähän aikaa tyrkyttäjiä tuijoteltuamme, päädyimme menemään oikein kunnon liikkeeseen vuokraamaan pyörät. 25dollaria maksoi kolmen tunnin vuokra, eli ei paha.
Kerettiin tuossa ajassa hyvin kiertämään puisto, pysähtelemään kuvailemaan ja ihailemaan ja evästämään rauhassa. Noin yksitoista kilometriä tuli poljettua, meni todella nopeasti ihanissa maisemissa sotkiessa.
 Upeat kypärät hehee.
Tiet oli hassun tarkkaan jaettu. Puistoa ei saanut pyörällä kiertää toiseen suuntaan, pyöräkaista oli jaettu hitaimpaan ja nopeampaan pyöräilyyn, erikseen autokaista ja kävelykaista. Joka risteyksessä missä oli suojatie käveliöille tien ylittämiseen, oli myös liikennevalot :D
Pysähdyttiin sopivan paikan tullen pikniköimään taas. Oli kaunis päivä ja kaupoista löytyi ihania eväitä helposti mukaan.
 Sitten Frendien suihkulähteelle. (Tiedän kyllä ettei se ole ihan oikeasti se :( )
Joku randomi tarjoutui ottamaan kuvan. Olin aika varma että se pöllii kameran, mutta onneksi olikin vain ystävällinen :D
 Ihana paikka häille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)