keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Revityt farkut in action

Olen niin tyytyväinen noihin farkkuihin, kerrankin onnistui kunnolla tuo repiminen ja sai vihdoin millaiset halusikin. Tässä olisi siis maanantain ihanan lämpimän päivän asua. Oli itseasiassa jopa vähän kuuma farkuissa, mutta halusin laittaa nuo heti jalkaan. Toppi on New Yorkista ostettu.


Käytiin kahvittelemassa Henkalla ja Meikellä ja illalla mentiin vielä Matin ja Sallan kanssa leffaan. Käytiin kattomassa se Maleficent, josta tykkäsin todella paljon. Minulla ei ollut mitään ennakko odotuksia kyseiseen leffaan, sillä en oikein tiennyt minka tyyppinen se on. Suosittelen kyllä, oli todella hyvä!

2 kommenttia:

  1. Onpas sinulla ihanan pirtsakka blogi ja paljon kivoja aurinkoisia kuvia :) Kommentoin nyt vaan tähän postaukseen, mutta siinä missä olit laiturilla, oli oikein kivasti ajoitettu ne hyppykuvat.

    Minäkin kävin katsomassa Maleficentin, mutta en oikein pitänyt siitä. tuntui vähän siltä, että oli liikaa yritetty, että se muistuttaisi sitä piirrettyä ja sitten oli jonkin verran epäloogisuuksia :) Jos olisi vähän käytetty aikaa niiden poistamiseen, olisi ollut loistoleffa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä epäloogisuuksia, mutta tykkäsin jotenkin silti hirveästi siitä tunnelmasta ja Jolie oli ihan huippu roolissaan! :)

      Ja kiitos paljon :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)