keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Instagram viikko 49

Ensimmäisinä kuvina sairaslomaani kuvaavat kuvat, paitsi ettei se nyt ihan noin mennyt. Olin ehkä elämäni hirveimmässä oksennustaudissa maanantaista alkaen ja nousi vielä todella korkea kuume. Olin ihan kuollut kolme päivää ja kun toisena päivänä piti raahautua lääkäriin, olin aivan vitivalkoinen ja Teemun piti saattaa minut lääkäriin kun en meinannut pystyssä pysyä. Ihan jäätävän hirveää ja toivottavasti ei tarvitse PITKÄÄN aikaan kokea samaa uusiksi!

Perjantaina uskaltauduin töihin ja illalla olikin toiset pikkujoulut vähän tiiviimmällä työpoppoolla, otin todella rauhassa mutta oli kyllä kiva käydä ihmisten ilmoilla kun neljä päivää oli maannut puolikuolleena sohvalla. / Lauantaina käytiin ihastelemassa hana ilotulitus / Sunnuntaina menin katsomaan Teemun säbä peliä piiiiitkästä aikaa. Oli tosi hauska seurata peliä, pitää kyllä saada aikaseksi useimminkin mennä katsomaan ja kannustamaan!
Pyörin eilen kaupungilla useamman tunnin ihastellen jouluvaloja ja tunnelmaa. Oli minulla toki kaupungille asiaakin, poikkesin nimittäin muumikaupassa hakemassa yhden jutun, mistä kerron lisää samalla kun paljastan muutkin sisustushankinnat :D / Loppuun vielä kuva aamupalasta kun en mitään muutakaan viimiseksi kuvaksi keksinyt :D
Glögikausi on jo hetken ollut auki, tulee litkittyä sitä vähän liikaakin. Viime talvena tykkäsin enempi siitä vaaleasta glögistä, mutta tänä talvena olen palanut perinteisempään makuun. / Laittelin vähän joulukoristeita ja valoja paikalleen samalla kun siivoilin kämppää / Ensimmäinen konvehtirasia tuli ja meni. Ainakin parhaat palat. Teemu voi syödä ne mistä en tykkää.

 HUOM!HUOM!HUOM!

HUOM! Pyytäisin anteeksi kaikilta kommentoijilta, joiden kommentteihin en ole vastannut. Bloggerissa on jotakin ongelmaa ollut nyt jo hetken aikaa, enkä saa mitään omia kommentteja/vastauksiani näkyviin kommenttiboksissa :( Kiitos kuitenkin kaikille ketkä vaivautuvat kommentoimaan :) ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)