keskiviikko 3. elokuuta 2016

Havaiji - Lanikai Beach = paratiisi


Maui oli kyllä ikävä jättää taakse, kun siirryttiin saarelta toiselle. Jälkikäteen muutama päivä olisi vielä voinut jättää Mauin rauhaan, mutta toisaalta oli tosi hyvä, että käytiin myös Oahulla. Siellä oli nimittäin kaunein ranta, mitä olen ikinä nähnyt. Siitä tiesinkin etukäteen ja se oli yksi syy, miksi halusin Oahulla poiketa.

Lanikai beach oli kyllä juuri niin kaunis ja värikäs, kun mitä kuvista olin etukäteen ihastellut. Aina kun nuo kuvat eivät ihan vastaa todellisuutta, mutta tässä tapauksessa näin oli.

Päästiin Waikikista kätevästi bussilla paikan päälle, pienellä kävelyllä tosin. Sen verran toisella puolella saarta se oli, että bussissa jouduttiin melkein tunti istuskelemaan. Toisaalta taas se Waikikin alue oli niin turistirysä ja niin täynnä liian korkeita taloja, että lähdettiin ihan mielellään takaisin luonnon rauhaan.

Mutta Lanikaita tosiaan odotin kovasti. Vesi oli niin kirkasta ja hiekka valkoista. Juuri sellaista paratiisi meininkiä mitä toivoinkin. Otettiin siellä siis aurinkoa ja uitiin, yhteensä lähemmäs kuusi tuntia. Silti tuntui ettei edes oltu kauaa, aika meni niin nopeasti.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)