torstai 6. lokakuuta 2016

Meidän häät - Juhlat osa 1

Olen aina ajatellut, että haluan pienet ja intiimit häät ja meidän häämme olivat juurikin sellaiset, vain noin 70henkilöä. Toivoin, että tunnelma olisi rento, lämmin ja häät olisivat meidän näköiset. Todella moni on jälkikäteen kehunut, miten lämmin ja rakastava tunnelma siellä oli. Sen takia suosittelen, että kutsuu mielummin vain niitä lähimpiä ihmisiä ja pitää oman päänsä siinä, millaiset häät haluaa.

Meillä oli jonkin verran matkailuteemaa, mutta ei mitenkään liikaa. Oikeastaan se teema ei näkynyt kuin origameissa, jota Teemun kanssa askartelimme jokaiselle vieraalle paikkakortiksi, sekä karttapallo-vieraskirjassamme. Niin ja oli siellä täällä matkalaukkuja koristuksena.

Hääpaikkamme oli Pirkanmaan musiikkiopisto ja se oli juuri passeli tällaisille pienille häille. Uskon että suuremmat kun 80hlö häät alkaa olemaan aika ahtaat, paikka kun on jaettu kahteen kerrokseen. Meillä ei ollut yläkerrassa kuin polttareista vähän tavaraa ja kuvia, lapsille vähän jotakin sekä toiset vessat. Rakastuin ihan suunnattomasti tähän paikkaan ja olen niin iloinen että löydettiin se. Tuli aika montaa paikkaa käytyä katsomassa etukäteen, ennen kuin se oikea löytyi.

Potrettien jälkeen minulla oli mekon laahus täynnä oksia ja lehtiä ja muuta roskaa. Jotenkin se ei vaan enää haitannut. Isommat roskat pois ja ei kun juhlimaan. Ensimmäisenä oli tietenkin onnittelujono ja siinä sai muutaman nopean sanan vaihtaa kaikkien kanssa.(yksi puhelin kuvakin tähän loppuun)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)