sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ähtäri part 2

Noniin, kuvapostaus jatkuu. Seuraavaksi suuntasimme meikäläisen lempi aitaukselle, elikkäs susi aitaukselle. Olen suuri susifani, vaikka kotieläimissä olen ehkä enempi kissaihminen. Susissa on jotakin niin ihanaa, että sellaisen voisin ottaa lemmikiksi :D Ei vaan. Hetken näytti että sudetkin lymyilisivät piilossa niin kuin suurin osa muista elukoista, mutta meidän löydettäessä syrjäinen kulma aitauksesta, niin sinnehän ne jolkottelivat koko lauman voimin. Oli aika jännittävää kun ne menivät ihan aidan vierestä tuijotellen suoraan silmiin ja tulivat aina vain takaisin.

Himputin aita kun tuli aina kuvien eteen :D Kun katsahti hampaisiin,... niin ehkä silti ihan hyvä että se siinä oli!


Kun Teemu sai irroitettua minut susiaidasta, ja kun minussa alkoi olemaan niin monta hyttysen puremaa ettei pystynyt enää edes laskemaan, niin lähdimme nuotiopaikalle paistamaan evääksi ostettuja makkaroita ja syömään muita eväitä.



Siitä sitten poikettiin vielä hakemaan jätskit ja sitten käytiin katsastamassa loput elukat. Melkein olin unohtanut että susia lukuunottamassa, tuo Ähtärissä käyminen on lähinnä tyhjien aitauksien ja kaukana näkyvien elukoiden perien tuijottelua :D Mutta tietysti kiva että niilläkin on siellä paikkoja minne piiloutua tuijottavilta ihmisiltä.

 Nomomomomomomm.....

Ja sinne se sitten päätyi....
 ... no ei vaan :D

Sitten poikettiin vielä pikaisesti Tuurissa :) Siellä meni joku kameramies sitä ohjelmaa varten vermaankin.... juoksin piiloon :D

Sellaista. kesäreissut on parhaita <3 ja huomenna vielä vapaapäivä <3

1 kommentti:

  1. Oi vitsi, aivan ihania kuvia ja tuo jäätelö sai veden herahtamaan kielelle :D Pehmis on parasta, olen tänä kesänä tykästynyt nimenomaan pehmikseen ;) Ette minimaailmassa sitten käyneet? :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)