lauantai 7. heinäkuuta 2012

Pakkauslista kesäreissulle

Täällä ollaan ihan viikonloppufiiliksissä. Huomenna pakataan auto ja lähdetään pikkuiselle kesäreissulle... nimittäin Ähtäriin ja siitä sitten pitää katsoa jatketaanko matkaa jonnekin muualle. Yötä ainakin on tarkoitus olla, ja näillänäkymin autossa nukkuillessa :) Hotelliin ei todellakaan ole tarkoitus kuluttaa rahaa, ja sitä paitsi tälläiseen reissuun sopii hyvin autossa nukkuilu :) Jännitystä tähänkin työntäytteiseen kesään.

Tänään minä muuten kastoin talviturkkini VIHDOIN! Oltiin hetki auringossa rannalla ja käytiin uimassa kun sain vihdoin nauttia helteestä. Toivottavasti huomennakin sää suosii meitä :) Nyt olen ihan poikki, mutta suihkussa pitäisi vielä käydä ja pakata reppu valmiiksi huomista varten. Siitä tulikin mieleeni tehdä pieni postaus mitä tuollaisella yönyli reissulle kannattaa pakata ainakin minun mielestäni !

Putelit ja Purnukat:
 - meikit
- perusrasva
- meikinpuhdistuspyyhkeitä
- dödö
- peili
- aurinkorasva
- hiusharja
- hiuksiinjätettävä hoitoaine (minun kuiva tukkani ainakin sitä vaatii oli missä oli :D)
- savetteja muutama

Muuta:
- yhdet vaihtovaatteet
- bikinit
- pyyhe
- tekemistä automatkalle, pelikortit, vitsikirja, luettavaa
- hyttyssavut, kertakäyttögrilli, hyttyskarkoite
- kylmälaukku ja eväät
- talouspaperirulla ja wc-paperirulla
- kertakäyttövälineet ja lautasia
- taskulamppu


Yöpymistä varten:
- makuupussi / tai patja ja peitto
- makuualusta
- tyyny

Näiden lisäksi tietenkin kamera, matkajalusta ja puhelin, rahapussi yms yms perusjutut mitkä aina kulkevat mukana. Ja kyllä, kamera kuuluu niihin :D Tämä on samalla minulle muistilista mitä reppuun lähtee mukaan :) Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Oi tosi hyvä muistilista ;) Voisi melkeinpä tulostaa itselle niin saisi oivan pohjan siihen mitä ottaa mukaan ;) Hauskaa reissua! <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)