maanantai 30. heinäkuuta 2012

Austria - The Beginning of the Journey

Matka alkoi siis maanantai aamuyöstä, jolloin lensimme kohti Müncheniä, Saksaan, josta posotimme junalla pääkohteeseen, eli Itävallan Zell am Seehen. Jo junamatkalla saatiin ihastella ympärillä avautuvaa maisemaa ja mitä lähemmäs pääkallopaikkaa tulimme, sitä korkeimmaksi ja mahtavimmiksi vuoret ympärillämme kasvoivat. 

 Siinä sitten aurinkoisessa ilmassa matkasimme junalla muutaman tunnin.
 Minulla oli tuona päivänä taaskerran joku ihmeellinen laitan-silmät-kiinni-heti-kuin-joku-osoittaa-minua-kameralla-päivä.Oli siis vaikea saada onnistuneita kuvia.
 Sitten junamme kaartoi Zell am Seen rautatieasemalle. Ihana lämpö, vesi ja vuoret tervehti meitä heti junasta päästyämme.
 Hotellillemme oli noin puolentunnin kävelymatka. Kyllä siinä kieltämäti hieman kuuma tuli painavat rinkat selässä painaen ja kuuma aurinko porottaen taivaalta.
 Hotellimme oli onneksi todella kiva edullisesta hinnastaan huolimatta. Sänky oli ihan uskomattoman pehmeä, huoneesta oli ihanat näköalat vuorille, vessa oli siisti ja mukavan kokoinen, ja tietenkin suurin mukavuustekijä oli tuo ihana pieni keittiö, missä saatoimme valmistaa itsellemme ruokaa ilman että aina piti mennä ulos syömään.
Hieman hotellilla siisteydyttyämme, vuokrasimme hotelliltamme pyörät ja lähdimme sotkottamaan niillä kohti vuoria. Ilma oli niin mahtava että oli pakko päästä tarkastelemaan niitä hieman lähempää ja tietenkin räpsimään läjäpäin kuvia. Illan matka-asuna oli tuttu lempparikukkamekkoni.

 Ihana kaukolaukaisin ja matkajalusta <3 Mahdollistivat yltiömäärän yhteiskuvien räpsimisiä mahtavissa puitteissa.





Oli aikas mukavaa pyöräillä noin huikeilla paikoilla, vaikka ensimmäisenä päivänä ei pitkälle mentykään. Pyörätkin löytyi ihan sattumalta juuri oikean kokoiset Teemulle ja minulle, eikä tarvinnut edes säätää. Siellä oli siis ollut joku toinenkin lyhyt pyörää lainaamassa lähiaikoina :D
 Maisemat olivat niin huimat, että ei sitä pysty oikein edes kuvilla näyttämään mitä se siellä oli.

6 kommenttia:

  1. Vitsi noita vuoria! :o Lumoutuvaa! Ihania kuvia ja tosi kivan näköinen tuo pyöräkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania vuoria, voi kun on ikävä jo takaisin <3 :D Kiitos, pyöräkin oli ihan jees :D

      Poista
  2. Tuntuu ihankuin noi olis trikkikuvia, niin ihania ne on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, eikä silti oo niin ihania kun miltä näytti paikan päällä :)

      Poista
  3. AIvan ihania reissukuvia :) Mä niin tiedän ton tunteen, että kamera ei tallenna sitä, miltä maisema näyttää. Mutta se kai siinä matkailussa on se juju, että maisemat täytyy nähdä omin silmin :) Ihana mys toi sun kukkamekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos paljon :) Niihän se vähän silti on, omassa mielessä se tietenkin parhaiten pysyy, mutta onhan se tietenkin mukava saada kasa kuvia mukaan reissuilta :D

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)